Skip to main content

Videó-távfelügyelet

Akadhatnak olyan területek, objektumok, ahol nem megoldható vagy nem gazdaságos az állandó élőerős őrzés alkalmazása. A modern biztonságtechnikai berendezések önmagukban passzív védelmet jelentenek, azonban ezzel a kiegészítő szolgáltatásunkkal aktív védelmi eszközökké válnak, amellyel képesek vagyunk valós időben reagálni az adott eseményre.

Ennek a biztonsági résnek a kiküszöbölésére kiválóan alkalmas a videó-távfelügyelet.

Videó-távfelügyelethez szükséges

  • Az objektum, őrzendő terület kamerákkal történő felszerelése
  • Megfelelő internetkapcsolat
  • Riasztórendszer kialakítása
  • Diszpécserközpontba való csatlakozás

Videó-távfelügyelet előnyei

  • Nincs szükség külön vagyonőrökre, hogy a kameraképeket figyeljék
  • A diszpécserek távolról tudják irányítani a helyszínre érkezőket, így célzottan tudnak intézkedni
  • A felvett képek rögzítésre kerülnek, így bármikor visszanézhetők

Videó-távfelügyelet működése

A kamerakép nem kerül folyamatos figyelésre. A telepített biztonsági rendszerek adnak jelzést az előre beállított paraméterek alapján (mozgás észlelése, virtuális kerítés átlépése, megfigyelésre beállított tárgy elmozdulása, hőmérséklet változása stb.). A riasztás pillanatában történt felvételeket a rendszer továbbítja, így ezt a diszpécserszolgálat könnyen és gyorsan meg tudja tekinteni és a látottak alapján kezdheti meg a szükséges lépéseket. Meg tudja például állapítani, hogy valós vagy téves riasztásról van szó és ezek alapján indíthatja a kivonuló járőrszolgálatot a helyszínre vagy értesítheti az illetékes hatóságot.

A biztonság távoli menedzselése

A biztonsági szolgáltatás alapja, hogy rendelkezésre áll olyan személy, aki szükség esetén közbe tud avatkozni. A modern technológia segítségével a Securitas olyan szolgáltatást biztosít, amelyek támogatják és növelik a vagyonvédelem hatékonyságát, úgy mint:

  • Riasztás ellenőrzése
  • Virtuális járőrözés
  • Perimeter védelem

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.