Skip to main content

Szolgáltatásaink

A Securitas a világ egyik vezető vagyonvédelmi és a biztonsági szolgáltatója. Ezen pozíciónak megfelelően épül fel szolgáltatási portfóliónk is. Célkitűzésünk, hogy segítsünk biztonságosabb világot teremteni ügyfeleinknek, munkavállalóinknak és a közösségeknek.

Ügyfeleink jelentik üzleti tevékenységünk esszenciáját

Ügyfeleink egyedi igényeire reagálunk az alapvető biztonsági koncepciók mellett szakképzett és elkötelezett kollégáink által, szaktudásra és innovációra épülő védelmi szolgáltatásainkkal vagy éppen sztenderd szolgáltatások komplex biztonsági megoldásokká transzformálásával is.

Folyamatosan monitorozzuk tevékenységünket, az iparágat és ezek elemzésével fejlesztjük szolgáltatásainkat, hogy mindig az adott körülményeknek és az ügyfél-igényeknek megfelelő preventív biztonsági megoldásokat tudjunk szolgáltatni.

Élőerős őrzés

Élőerős őrzési szolgáltatásunk és a vele egyidejűleg alkalmazott vagyonvédelmi elemek, feladatok mindig egyedileg kerülnek felépítésre, az adott terület adottságainak és az ügyfél-igényeknek megfelelően.

Tovább

Az alapoktól egyészen az egyedi megoldásokig

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.