Skip to main content

Specializált képzések

A Securitas mind a személy- és vagyonőrök képzésére, mind pedig az operatív vezetők, a felső vezetők és az adminisztratív állomány képzési rendszerére nagy hangsúlyt fektet, amelyek mindig hiteles szakmai forrásokon és a hatályos jogszabályokon alapulnak.

Hisszük, hogy csak az kérhető számon, vonható felelősségre, aki felé pontosan meghatároztuk az elvárásokat, a feladatok végrehajtására felkészítettük (oktattuk) és azok megértéséről meggyőződtünk (vizsgáztattuk).

Az oktatási rendszerünk testreszabott az adott szegmensre, ügyfélre és objektumra. A szerződés kezdetekor közösen meghatározott Oktatási Mátrix tartalmazza az állomány részére biztosítandó oktatási tematikát és azok idő- és ütemtervét.

A szaktevékenységi alapismereteken túlmenően speciális képzésekben is részesülnek a kollégáink elméleti és gyakorlati síkon is, hogy az eljárásaik szakszerűek és jogszerűek legyenek.

Speciális képzéseink során a kollégáink olyan oktatásokban részesülnek, amelyek során az adott létesítményben szükséges ismeretet és tudásanyagot ismerik meg.

Speciális képzések a megfelelő vagyonvédelmi szint biztosítása érdekében

  • Anyag- és áruismereti képzés, hiszen csak akkor egyértelmű mit kell keresni egy csomag- és ruházat átvizsgálás során, ha ismertetve lett milyen anyagokkal, eszközökkel dolgoznak a létesítmény falain belül
  • Konfliktus kezelő tréning, amelyet klinikai szakpszichológus tart kis létszámban, hogy kollégáink ismerjék és megértsék milyen folyamatok zajlódhatnak le egy feldúlt, dühös dolgozóban, vendégben, sofőrben stb. és egy ilyen szituációban képesek legyenek objektívak, higgadtak maradni
  • Logisztikai ismereti képzés, amely során kollégáink megismerik az anyagmozgató eszközöket és járműveket (pl. targoncaközlekedés szabályai, kézi raklapemelő helyes használata), alapszintű járműismereti oktatásban részesülnek (pl. AEO előírások szerinti átvizsgálás módszertana), továbbá szükség szerint anyagáramlást támogató pozíciók esetén mélyebb szintű (cikkszám, termékfajta megkülönböztetés) tudásra is szert tehetnek
  • Komplex épületfelügyeleti rendszerek kezelése

Anyagaink rendszeresen bővülnek az ügyfeleink által ránk bízott feladatoktól függően. Meglévő oktatási anyagaink mindig az adott létesítményre vonatkozóan vannak testre szabva.  

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.