Skip to main content

Securitas új arculata

Lelepleztük új arculatunkat. A mai naptól útjára indítjuk globális márkánk legújabb verzióját.

Közzétett
10 március 2021 16:25

Ahogyan a „See a different world” szlogenünk sejteti, az új márka kiemeli a Securitas emberi, fejlődő és innovatív megközelítését a biztonsági szolgáltatásokban.

A jól ismert logónkat 1972 óta először frissítettük. Az új arculat látható lesz az egyenruháinkon, járműveinken, eszközeinken és épületeinken, valamint a digitális eszközeinken és online csatornáinkon, illetve érződni fog a kommunikációnkon is. A „See a different world” mottónk többet is elmond rólunk. Hangsúlyozza dolgozóink szakértelmét, sokszínűségét és a működésünk széleskörűségét és hatásait.

Bízunk benne, hogy ez visszhangot kelt a vagyonvédelmi szakmában és azon kívül is, valamint hozzásegít minket, hogy szélesebb körben létesíthessünk kapcsolatot az érdekelt felekkel.

Magnus Ahlqvist, elnök és vezérigazgatónk az alábbi gondolatokat tette hozzá:

„Az új arculat megmutatja a világnak, kik vagyunk és hová tartunk. A Securitas büszke örökségére és értékeire, a becsületre, éberségre és segítőkészségre és az egyedi emberekre és a nagy-hatású technológiára összpontosít. Együtt dolgozunk a legismertebb cégekkel, és új identitásunk egyértelművé teszi, hogyan tudunk ügyfeleinkkel és partnereinkkel hozzájárulni egy fenntarthatóbb és befogadóbb jövő kialakításához. Még több kaput fog nyitni számunkra és felgyorsítja stratégiánk teljesítését.”

A Securitas új arculata a mai napon elindul és az elkövetkezendő három év során fog kiteljesedni világszerte!

Securitas - See a different world

Tekintsék meg az új arculatunkhoz készült videónkat.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.