Skip to main content

RBA - Responsible Business Alliance

A Securitas Kft. két belső indíttatású önellenőrzés mellett, több olyan Ügyfél által előírt auditon is részt vesz, mely növeli a nemzetközi irányelveknek való, munkáltatói megfelelősségünket - ezen auditoknak jellemzően a foglalkoztatás tisztasága, a munkavállalóinkkal való fair bánásmód, akár túlmutatóan a helyi Munkatörvénykövében foglaltakon - kerül vizsgálatra. Ilyen audit volt az elmúlt két évben az RBA és RBP. Mindkettő auditon - melyet harmadik, külső partner végzett a tárgyilagosság és elfogulatlanság miatt - sikeresen szerepeltünk.

Az RBA egy rendszeresen visszatérő audittá válik nálunk, melynek eredményeképpen az idei évben kerül visszaellenőrzésre az első audit során meghatározott akció terveink.

Időtartam:                    változó (három munkanap – egy munkahét)

Helyi részvételi kör:    Ügyvezető, HR és operációs részlegek

Megfelelőség:             megfelelt (RBA - 2022 Q4; RBP - 2022 Q2)

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.