Skip to main content

Logisztika

A logisztikai cégek elvárásai nagyon hasonlók a járműipari szegmens szereplőihez.

A legfontosabb feladatunk az ellátási lánc zavartalan, hatékony kiszolgálása oly módon, hogy biztosítsuk ügyfeleink megfelelőségét az olyan szigorú előírásoknak is, mint az AEO, a TAPA, vagy az Ügynöki és Ismert Szállítói státusz.

A klasszikus vagyonvédelmi feladatokon túl (porta-, járőr szolgálat, jármű regisztráció, belépő személyek és járművek átvizsgálása) legtöbbször támogató feladatokat bíznak még ránk.

Logisztikai szegmensre jellemző kiegészítő vagyonvédelmi feladatok

  • Rakodási felügyelet
  • Áruellenőrzés, időszakos őrzés
  • Speciális oktatások, tréningek (pl. Védelmi Tudatosság Képzés, AEO átvizsgálás stb.)
  • TAPA minősített parkolók központi (konszern szintű) auditálása, megfelelőség vizsgálata
  • Hídmérleg kezelés
  • Tehergépjármű forgalom és parkolások irányítása

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.