Skip to main content

Javaslattétel

Kedves Kollégáink! Az oldal alján található űrlapon keresztül tudjátok benyújtani szakmai javaslataitokat. Minden beérkezett üzenet elbírálásra kerül egy előre meghatározott pontrendszer alapján és egy adott pontszám elérése esetén tárgyi és/vagy anyagi jutalommal honoráljuk azt.

Folyamatos fejlődés

Cél olyan, operatív területen felmerült problémára reagáló ötletek gyűjtése kollégáinktól, amelyek bevezetése pozitívan hathat, továbbá úgynevezett „best practice” megoldásként a működési folyamatba a jövőben beépíthető. A javaslatok eredménye lehet pénzbeni és/vagy időbeni megtakarítás, hatékonyságjavítás vagy jövőbeni ügyfél-reklamáció megelőzése.

Az űrlap beküldése jelen bejelentő felületen keresztül nem helyettesíti a helyi nyomtatványok kitöltését (Feljegyzés).

Van egy jó javaslatod? Írd meg nekünk!

Javaslattételi űrlap

Kirendeltség
An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A javaslattételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.