Skip to main content

Stratégiánk

Célja, hogy intelligens védelmi megoldásokat biztosító szolgáltatóvá váljunk.

A biztonsági iparág átalakulásának vezető szereplőjévé sikerült válnunk azáltal, hogy nálunk partnereink jelentik üzleti tevékenységünk esszenciáját. Partnereink biztonsági igényeire megoldást nyújtanak szakképzett és elkötelezett munkavállalóink, a védelmi szolgáltatásainkba fektetett mélyreható szaktudás és innováció, a sztenderd szolgáltatások komplex biztonsági megoldásokká transzformálása és a folyamatos adatfeldolgozás az intelligens megoldások további fejlesztésének és alkalmazásának érdekében.

A Securitas-nál ezek egészét nevezzük ügyfél centrikus és munkavállalókra fókuszált hozzáállásnak, valamint adat-vezérelt attitűdnek.

Hosszú távú partnerkapcsolat

Minden partnerünk egyedi - különböző iparág szereplői, eltérő vállalati mérettel rendelkeznek. Legtöbbjükre azonban jellemző, hogy hosszú távú partnernek választották a Securitas-t. Objektív és dinamikus veszély- és kockázatelemzéseink teljesen tényszerű adatokon alapulnak, ezzel támogatva ezen partnerkapcsolataink töretlenségét. Változó világunkban számos partnerünk biztonsági igénye is változik, azonban mindezek mellett is olyan módon kell biztonságukat megteremtenünk, hogy szolgáltatásaink továbbra is megfelelő minőséget biztosítsanak.  

Globális tapasztalat, lokális jelenlét és testreszabott biztonsági megoldások

A Securitas a jövőben is képes lesz arra, hogy folyamatosan partnerei igényeinek megfelelően biztosítsa szolgáltatásait. Köszönhetően erős globális jelenlétünknek, egyedülálló lokális reakcióképességünknek és testreszabott biztonsági megoldásainknak.

Ezen egyedi megoldásaink az alábbi hat védelmi szolgáltatásunk igényeknek megfelelően történő kombinálásával kerülnek megvalósításra:

  • Élőerős őrzés
  • Kivonuló járőrszolgálat
  • Videó-távfelügyelet
  • Biztonságtechnika
  • Tűz- és munkavédelem
  • Vállalati kockázatelemzés

Minden rendelkezésünkre álló adatot és információt felhasználunk annak érdekében, hogy felmérjük a lehetséges kockázatokat, innovatív biztonsági megoldásukat biztosítsunk, továbbá tökéletesítsük partnereinkkel történő kommunikációnkat, mind időben, mind a jelentések tartalmának tekintetében.

Közösen, ezen tényezők alkalmazásával válhat belőlünk piacvezető, intelligens védelmi megoldásokat biztosító szolgálató.

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.