Skip to main content

Értékeink

Értékeink jelentik működésünk alapját, és a vállalati kultúránk is ezen értékekre épül, amelyek segítenek egy hosszú távú, pénzügyileg sikeres vállalkozás kialakításában azáltal, hogy értéket teremtenek az ügyfeleink, a munkavállalóink és a tulajdonosaink számára is. Értékeinket három szóban foglaltuk össze: Becsület, Éberség és Segítőkészség.

Vállalati kultúránk fő célja, hogy hozzáértő és megfelelő szaktudással rendelkező munkavállalókat és szakembereket tudjunk biztosítani, akiknek feladata, hogy mindenki számára biztonságosabb hellyé segítsenek tenni a világot. A Securitas sikerét végső soron a társadalom belé vetett bizalma határozza meg.

Becsület

A Securitas munkavállalója becsületes, ezért tudjuk, hogy képes felügyelet nélkül dolgozni az ügyfeleink telephelyeink és értékeivel. A Securitas soha nem köt kompromisszumot a feddhetetlenség iránti igényben. A becsület magában foglalja a véleménynyilvánítás szabadságát, a szabálytalanságok jelentését és az információk visszatartásának mellőzését.

Éberség

A professzionalizmus annyit jelent, mint meglátni-meghallani-értékelni, és a Securitas alkalmazottja mindig éber. A szakemberek egyik megkülönböztető jele, hogy képesek olyanokat is észlelni, amelyeket mások nem. Éberségük elengedhetetlen annak érdekében, hogy az ügyfeleinket esetlegesen fenyegető kockázatok vagy események időben észlelve legyenek.

Segítőkészség

A Securitas munkavállalói akkor is szívesen segítenek, ha ez nem munkaköri kötelességük. Hűen azon célunkhoz, hogy segítsünk biztonságosabb világot teremteni - segítséget nyújtunk minden olyan eseménynél, amely közreműködésünket megkívánja.

A videó nem elérhető.

A videó megjelenítéséhez aktiválja a cookie-kat.

Securitas Célkitűzés Díj: Bemutatkozik Jose Luis

2021-ben második alkalommal rendeztük meg a Securitas Célkitűzés Díjátadót, azzal a szándékkal, hogy kiemeljük azokat a csodálatos történeteket, amelyeket világszerte hallunk munkatársainktól. Az összesített győztesünk Jose Luis Ascencio lett, aki a Securitas Peru csapatát erősíti. Ebben a videóban Jose Luis magával visz minket és többet megtudunk az életéről, a perui Limában.

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.