Skip to main content

Melker Schörling ösztöndíj

Munkavállalóink tudása és tapasztalata a Securitas egyik alappillére. A Melker Schörling ösztöndíj lehetőséget kínál számukra, hogy szakmai ismereteiket elmélyítsék és tapasztalatot szerezzenek nemzetközi környezetben is.

Az ösztöndíj megpályázásra minden évben lehetősége van kollégáinknak. Sajnos a világjárvány miatt a 2021-es ösztöndíj pályáztatási folyamata felüggesztésre került.

A 2024. évi ösztöndíjra 2023. október 27-ig lehet jelentkezni.

Kollégáink a világ bármely pontjáról pályázhatnak az ösztöndíjra, amely esetében a kiválasztás egyik fő szempontja, hogy az adott pályázó milyen kiemelkedő cselekedetett vitt végbe munkája során, képviselte-e ügyfeleink előtt a nálunk csak hétköznapi hősnek titulást attitűdöt.

Minden alkalommal néhány, frontvonalbeli kollégánknak lehetősége van az ösztöndíj segítségével 3-5 napot eltölteni tanulással a Securitas berkein belül egy általuk kiválasztott országban - ahol a Securitas jelen van - vagyonvédelmi szaktudásuk elmélyítése céljából. Azt is az ösztöndíjasok választhatják meg, hogy melyik vagyonvédelmi területen szeretnék elmélyíteni a tudásukat.

A tanulmányi utat követően az ösztöndíjasok megosztják tapaszlatataikat és új ismereteiket kollégáikkal és vezetőikkel.

A pályázóknak szükséges az angol nyelvtudás. 

További információk az ösztöndíjról és a pályázati folyamatról.

Ösztöndíjasok 2024

  • Rhiannon Waddon, Egyesül Királyság
  • Suttyanand Singh Luchoo, Írország
  • Christopher Cardenas, Egyesül Államok

Ösztöndíjasok 2023

  • Laura Cazenave, Belgium
  • Aki Lehto, Finnország
  • Esteban Jerez Martinez, Kolumbia

Ösztöndíjasok 2020

Ösztöndíjasok 2019

Ösztöndíjasok 2018

Ösztöndíjasok 2017

 

A videó nem elérhető.

A videó megjelenítéséhez aktiválja a cookie-kat.

Securitas Célkitűzés Díj - Bemutatkozik Ahmed

2020-ban létrehoztuk a Securitas Célkitűzés Díjat, azzal a szándékkal, hogy kiemeljük és megjutalmazzuk azokat a kollégáinkat, akik példával járnak elől a mindennapi munkavégzésük során szerte a világon. 2020-ban Ahmed volt az egyik győztesünk az Egyesült Államokból. Ebben a rövid videóban többet is megtudhatunk Ahmed életéről.

Kérdésed van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek megválaszolni felmerülő kérdéseid. Legyen szó akár álláslehetőségekről, foglalkoztatásról vagy egyéb humán erőforrással összefüggő témakörről. Kérjük töltsd ki űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.