Skip to main content

Munkatárs ajánló program

2017-ben azzal a céllal indítottuk el ezt a programot, hogy hasznosítsuk munkatársaink kapcsolati rendszerét, hiszen ők már tapasztalatból tudják, hogy milyen nálunk dolgozni, ismerik értékeinket és elveinket, így ők képesek a leghitelesebben és legmegbízhatóbban átadni és bemutatni azokat az előnyöket, amelyeket kollégáink számára nyújtunk.

Célunk, hogy a kollégáink motiváltak, proaktívak legyenek, valamint elkötelezettek a ügyfeleink és a Securitas felé egyaránt

A munkatárs ajánló programunk keretében a már meglévő kollégáink ajánlanak új munkatársakat felvételre, ezáltal megteremtve számukra azt a lehetőséget, hogy munkához juttassák családtagjaikat, barátaikat, ismerőseiket.

Ehhez nem kell mást tenni, mint kitölteni egy ajánló nyomtatványt az ajánlott személy adataival és önéletrajzával együtt eljuttatni a HR osztályunk részére.

Sikeres felvétel esetén az ajánló kollégánk összesen bruttó 100.000 forintos jutalomban részesül a következők szerint: az ajánlott munkatárs 3 hónapos próbaidejének lejártát követően bruttó 50.000 Ft, majd ismét 50.000 Ft egy év munkaviszony fennállását követően.

A programmal kapcsolatban bővebb információval a Kirendeltségeinken dolgozó kollégáink, illetve a HR osztályunk tud szolgálni.

Kérdésed van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek megválaszolni felmerülő kérdéseid. Legyen szó akár álláslehetőségekről, foglalkoztatásról vagy egyéb humán erőforrással összefüggő témakörről. Kérjük töltsd ki űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.