Skip to main content

Securitas Group

A Securitas AB elődjét Hälsingborgs Nattvakt néven Erik Philip-Sörensen alapította 1934-ben Svédországban, amely éjszakai őrzéssel foglalkozó kisvállalkozásként indult, összesen 3 fővel. Több évtized alatt ebből a kisvállalkozásból lett az a Securitas, amelyet napjainkban is ismerünk.

341.000 munkavállaló a világ 44 országában

A cégcsoport összesített árbevétele 2023-ban meghaladta a 157 milliárd svéd koronát. Világszerte körülbelül 153,000 ügyfelünknek biztosítjuk szolgáltatásainkat (a csak távfelügyeleti szolgáltatást igénylőket nem számolva), amelyből körülbelül 150 ügyfelünk globális ügyfél, akiknek országhatárokon átívelően felelünk a biztonságáért. 

 

 

A videó nem elérhető.

A videó megjelenítéséhez aktiválja a cookie-kat.

Ismerje meg a Securitas AB elnök-vezérigazgatóját - Magnus Ahlqvist

Magnus Ahlqvist 1974-ben született. 2015 augusztusában csatlakozott a Securitashoz, a Securitas Services Europe divízió elnökeként. 2018. március 1-jén átvette a Securitas AB elnök-vezérigazgatói pozícióját, 2019 márciusáig betöltötte a Securitas Services Europe divízióelnöki pozícióját. A Securitashoz való csatlakozása előtt különböző vezetői pozíciókat töltött be a távközlési ágazatban. Magnus a Google tulajdonában lévő Motorola Mobility-hez való csatlakozása után az EMEA és India vállalati alelnöki pozícióját töltötte be. Ezt megelőzően 12 évig dolgozott a Sony és a Sony Ericsson Mobile Communications vállalatnál, mint a Greater China elnöke, Spanyolország és Portugália vezérigazgatója, valamint Kanada vezérigazgatója. Magnus Ahlqvist a Stockholmi Közgazdasági Főiskolán szerzett közgazdasági és üzleti adminisztráció mesterszakos diplomát, valamint a Harvardon tett vezetői vizsgát. A Nemzetközi Biztonsági Liga igazgatója.

A videó nem elérhető.

A videó megjelenítéséhez aktiválja a cookie-kat.

Securitas Group - fenntarthatósági jelentés 2020

A videóban a Securitas Group 2020. évi fenntarthatósági jelentése kapcsán szólal meg Magnus Ahlqvist elnök-vezérigazgató.

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.