Skip to main content

Biztonságtechnika

A Securitas biztonságtechnikai eszközök (az elektronikus és mechanikus vagyonvédelmi rendszerek) tervezését, telepítését, karbantartását és eseti hibaelhárítását, valamint az ezekkel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást is biztosítja.

Általunk telepített biztonságtechnikai vagyonvédelmi rendszerek

 

  • Analóg, IP videó megfigyelő rendszerek, hálózati és digitális képrögzítők (CCTV)
  • Beléptető rendszerek (kártyás, személyi kódos vagy ujjlenyomat/hang/arc felismerő, rendszámfelismerő)
  • Biztonsági riasztó és távfelügyeleti átjelző rendszerek
  • Tűzjelző rendszerek komplett kivitelezése
  • Épületfelügyeleti rendszerek
  • Sorompók, rendszámfelismerő modul
  • Hőkamerás testhőmérséklet mérő rendszer
  • Fertőtlenítést ellenőrző beléptető rendszer
  • Securitas MobileCam rendszer

 

Az általunk kialakított biztonságtechnikai rendszereket a kor vagyonvédelmi elvárásainak leginkább megfelelő és legjobb minőségű eszközök alkotják.

A megrendelői igényeknek megfelelően szolgáltatásunk kiterjed az elektronikus és mechanikus vagyonvédelmi rendszerek teljes körű karbantartására, amely a telepített rendszerek függvényében lehet: éves, féléves, negyed éves vagy eseti jellegű.

Securitas MobileCam 

Olyan területeken nyújthat legideálisabban megoldást, ahol csak határozott időre van szükség technikai támogatásra (átépítések, építkezések kül - és beltéren) és a megfelelő erős- és gyengeáramú hálózat kiépítése költséges vagy eseti jelleggel lenne indokolt.

Tehát remek optimalizációs lehetőséget nyújt a fenti képen látható Securitas MobileCam, amelynek önálló tartalék energiaforrással, Axis hő és optikai kamerákkal, hangos bemondóval, nagy hatótávolságú fényvetőkkel felszerelt egysége integrálható a legtöbb kamerahálózatába.

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.