Skip to main content

Rólunk

A Securitas a világ egyik vezető vagyonvédelemi és a biztonsági szolgáltatója. Ezen pozíciónak megfelelően épül fel szolgáltatási portfóliónk is. Célkitűzésünk, hogy segítsünk biztonságosabb világot teremteni ügyfeleinknek, munkavállalóinknak és a közösségeknek.

Folyamatosan monitorozzuk tevékenységünket

Továbbá az iparágat és ezek elemzésével fejlesztjük szolgáltatásainkat, hogy mindig az adott körülményeknek és az ügyfél-igényeknek megfelelő preventív biztonsági megoldásokat tudjunk szolgáltatni.

Minden ügyfelünk egyedi

Különböző iparág szereplői, eltérő vállalati mérettel rendelkeznek. Az azonban közös bennük, hogy a legtöbben hosszú távú partnernek választották a Securitas-t. Az ügyfélspecifikus és iparági tapasztalatok alapján végzett veszély- és kockázatelemzéseink teljesen tényszerű adatokon alapulnak, ezzel is támogatva partnerkapcsolatainkat.

Folyamatosan változó világban élünk, így ügyfeleink biztonsági igényei is változnak, azonban ezen tényezők mellett is olyan módon kell biztonságukat megteremtenünk, hogy szolgáltatásaink töretlenül a szakmai sztenderdeknek megfelelő és a tőlünk elvárt minőséget garantálják.

A Securitas AB egyetlen magyarországi leányvállalata

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Securitas Kft. a Securitas AB svéd anyacég 100%-os tulajdonában van és ezen kívül más hasonló nevű, mint pl. Securitas Gruppe, EU-Securitas vagy S.E.C.U.R.I.T.A.S GmbH cégekkel semmilyen kapcsolatban nem áll.

Tovább

Intelligens védelmi szolgáltatásokat biztosító partner

A biztonsági iparág átalakulásának irányítói közé tartozunk köszönhetően annak, hogy ügyfeleink jelentik üzleti tevékenységünk esszenciáját. Ügyfeleink egyedi igényeire reagálunk az alapvető biztonsági koncepciók mellett szakképzett és elkötelezett munkavállalóink által, szaktudásra és innovációra épülő védelmi szolgáltatásainkkal vagy éppen sztenderd szolgáltatások komplex biztonsági megoldásokká transzformálásával is.

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.