Skip to main content

Nemzetközi tudásmegosztás

Egyik legfőbb megkülönböztető jegyünk a magyar vagyonvédelmi piacon, hogy olyan aktív nemzetközi szakmai közösséggel rendelkezünk, amely a gyakorlati tudás határokon átívelő megosztását teszi lehetővé.

Határokon átívelő tudás és szolgáltatás

Nem csak konferenciákról van szó, hanem online platformokról, ahol egy-egy szegmens, vagy nemzetközi ügyfélnél végzett munkánkat tudjuk mélységében elemezni. Ennek hasznát új terület átvételekor és a meglévő szerződések esetében is érezhetik az ügyfeleink, mivel rendszereink a jogszabályi különbségek figyelembevétele mellett is kompatibilisek egymással a Securitas konszernen belül.

Egyik fő tudásmegosztó bázisunk a Securitas Solutions Portal, ahol egy-egy kihívást (legyen szakmai vagy pénzügyi) esettanulmányon keresztül tudunk vizsgálni és akár kapcsolatba lépni az azt megoldó kollégával.

  • Ha egy szakmai kihívást valamelyik kollégánk a világ egyik pontját már megoldott, akkor annak esetleges alkalmazása már plusz időtényező nélkül elérhető számunkra is Magyarországon. 
  • A Securitas-nál minden esetben az ügyfelünkkel közösen kerül minden ilyen szakmai megoldás megvitatásra, hogy együtt vizsgáljuk a hazai környezetbe való implementálás lehetőségét.  

Cél, hogy a lehető leghamarabb a fejlődésre és a megoldásra fókuszálhassunk.

Tudásunk és oktatásaink valós és hiteles szakmai forrásokon és a hatályos jogszabályokon alapulnak.

Securitas Experience Center

A Securitas European Experience Center (Malmö, Svédország) célja, hogy bemutassa a technológia által hogyan tud a Securitas még proaktívabb és hatékonyabb biztonsági megoldásokat szolgáltatni.

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.