Skip to main content

Securitas Magyarország

A Securitas a világ egyik vezető biztonsági szolgáltatója. Mindig ügyfeleink egyéni igényeihez szabott szolgáltatásokat kínálunk, legyen szó élőerős őrzésről, műszaki megoldásokról vagy tanácsadásról.

Miért a Securitas?

Szerződéses kapcsolataink során garantáljuk:

 • Jogszabályoknak és törvényi előírásoknak való megfelelést
 • Minden őrzési területünkön saját munkavállókat, alvállalkozó bevonása nélkül
 • Törvényes működésünk által ügyfeleink márka és hírnévvédelmét
 • Átlátható működést – Open Book Policy
 • Iparágra és ügyfélre szabott biztonsági megoldásokat
 • Proaktív kapcsolattartást, preventív kockázatkezelést
 • Kiemelkedően magas biztosítási fedezetet
 • Veszély- és kockázatelemzésen alapuló szolgáltatási struktúrát
 • Saját fejlesztésű elektronikus dokumentációs és őrzési tevékenységet támogató rendszert – Securitas  VISION
 • Megfelelő embert a megfelelő pozícióba – ügyfél és Securitas elvárásokhoz egyaránt illeszkedő munkavállalókat
 • A minőség soha nem megy ki a divatból – szolgáltatási szintünk előírásoknak és megbízói elvárásoknak megfelelő folyamatos monitorozását
 • Stabil működést, globális hátteret és szemléletmódot

A Securitas Kft. 1991 óta aktív szereplője a magyarországi vagyonvédelmi piacnak.

A Securitas AB egyetlen magyarországi leányvállalataként, 100%-os svéd tulajdonban vagyunk.

Minőségbiztosítási rendszerünk

Szolgáltatásaink teljesítése során az ISO 9001 szabvány előírásait alkalmazzuk, illetve ennek megfelelően építettük ki minőségirányítási rendszerünket is. Mindemellett cégünk ISO 14001 és ISO 27001 tanúsítványokkal is rendelkezik.

Több megbízónk az AEO tanúsítvány és/vagy TAPA alapján végzi tevékenységét. Ezek bevezetéséhez és működtetéséhez rendelkezünk kellő tapasztalattal, dokumentációs és szabályzói háttérrel, ezzel is támogatva ügyfeleink működését, fejlődését. A cselekvési- és ütemtervek ügyfeleinkkel közösen kerülnek kidolgozásra, egyértelművé téve a felelősségi körök és feladatok megosztását.

A minőségbiztosítási részlegünk egyik fontos munkatársa a Risk Manager. A minőségbiztosítás szoros kapcsolatban áll a működési kockázatok értékelésével és kezelésével, valamint a jogi megfeleléssel. Ezáltal nem elkülönítetten kezelünk egy összefüggő témakört, hanem komplex szemléletet érvényesítünk.

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.