Skip to main content

Gyakran ismételt kérdések

Az alábbiakban olvashatóak válaszaink a Securitas-nál történő munkavállalással, foglalkoztatással összefüggésben leggyakrabban felmerült kérdésekre.

Foglalkoztatás, bérezés és munkaidő

Törvényesen, bejelentve foglalkoztatnak?

 • Igen, teljes mértékben a Munka Törvénykönyvének előírásai szerint.

Mennyi a nettó bér?

 • A Munka Törvénykönyve alapján a bérmegállapodás bruttó bérben történik. A nettó bér pozíciótól és munkaidő beosztástól (éjszakai, műszak, ünnepnapi, túlóra pótlékok), valamint az egyéni körülményektől függően eltérő (családi adókedvezmény igénybevétele, gyerekek száma, stb.).

A vagyonőrök milyen munkaidő beosztásban dolgozhatnak a Securitas-nál?

 • A 8, 12 vagy 24 órás munkaidő beosztás a legjellemzőbb.

Dolgozhatok teljes munkaidőben vagy beugrósként?

 • Igen, kollégáink főállású munkavállalóként és egyszerűsített (beugrós) foglalkoztatási formában is dolgozhatnak .

Hivatalosan kapom-e a fizetésemet?

 • Igen, kizárólag a Munka törvénykönyve és Társadalombiztosítási jogszabályok előírásainak megfelelően.

Milyen módon fizetnek?

 • Minden munkavállalónk tárgyhót követő hónap 10. napjáig megkapja a fizetését, amelyet bankszámlára utalunk.

Ki fizeti a munkaruhát?

 • Minden a szolgálat teljesítéséhez szükséges eszközt és felszerelést a Securitas Kft. térítésmentesen biztosít, beleértve a formaruházatot is.

Munkavállalási feltételek

Szeretnék a Securitas-nál dolgozni. Hogyan jelentkezhetek?

 • Jelentkezni első sorban e-mail küldésével (hr@securitas.hu), a honlapunkon keresztül vagy telefonon lehet. A jelentkezéshez csak egy fényképes önéletrajzra van szükség.

Van felső korhatára a vagyonőri alkalmazásnak a Securitas-nál?

 • Nincsen felső korhatár, minden korú pályázót szívesen fogadunk.

Felvételi eljárás

Milyen iratokat hozzak magammal a munkaszerződés megkötéséhez?

 • Személyi igazolvány, lakcímkártya, adó- és TAJ kártya, érvényes vagyonőri igazolvány, tanúsítvány, bankszámlakivonat, 90 napnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány vagy az igénylésről az igazolás.

Hogyan zajlik a felvételi eljárás a Securitas-nál vagyonőri munkakör esetében?

 • A jelentkezőkkel a területi egység vezetője egyéni beszélgetést folytat. 
  Az egyéni beszélgetés végén az adott területi egység vezetője tájékoztatja a jelentkezőt, hogy pszichológiai tesztet kitöltenie. A pszichológiai tesztet kitöltése egy online felületen történik majd az értékelés javaslatot ad a jelentkező munkaalkalmasságával kapcsolatban.
 • Vagyonőrök tekintetében, a jelentkező megfelelése esetén, a Securitas Kft. oktatási és képzési tervében kötelezően előírt felkészítő képzésen vesz részt a jelentkező. A szükséges oktatások elvégzését követően kezdődhet meg a munkába állítás adminisztrációs eljárása és a szerződéskötés.

Kérdésed van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek megválaszolni felmerülő kérdéseid. Legyen szó akár álláslehetőségekről, foglalkoztatásról vagy egyéb humán erőforrással összefüggő témakörről. Kérjük töltsd ki űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.