Securitas Csoport

A Securitas a világ egyik vezető biztonsági szolgáltatója, melyet 1934-ben alapított a svéd Sörenssen család. A svéd piac meghódítása után a Securitas a nemzetközi piacon is terjeszkedni kezdett. A Securitas AB 1990 óta bejegyzett társaság a Stockholmi Tőzsdén (Nordic Exchange Stockholm).

Alapszolgáltatásaink:

Őrzés

Élőerős őrzési szolgáltatás nyújtása bankok, kereskedelmi egységek, ipari létesítmények, egészségügyi intézmények részére, rendezvények biztosítása, az ügyfelek szükségletei és elvárásai szerint.

Biztonsági megoldások

Korunk és ügyfeleink elvárásainak megfelelően kiterjesztett biztonsági szemléletmódunk lehetőséget ad az élőerős őrzés és a biztonságtechnikai eszközök felhasználásával megtalálni az optimális vagyonvédelmi koncepciót, bármelyik szegmensben vagy üzletágban is legyen az Ön vállalkozása.

A Securitasról röviden:

A Securitas a biztonsági szolgáltatások globális piacvezetője. A Securitas Csoport éves árbevétele 2017-ben meghaladta a 92 milliárd svéd koronát (több, mint 9,2 milliárd eurót). Észak- és Latin-Amerika, Európa, a Közel-Kelet, Ázsia és Afrika 58 országában nyújtunk specializált élőerős őrzési, tanácsadói és magánnyomozói szolgáltatásokat, és tervezünk-telepítünk biztonságtechnikai megoldásokat megrendelőink egyéni igényeinek megfelelően. Több mint 345.000 munkavállalónk másként szolgáltatja a biztonságot a kis boltoktól egészen a repterekig. További információért cégünkről, látogasson el a www.securitas.com oldalra.