Skip to main content

Felelősségvállalásunk

A Securitas működésébe integrált CSR (Corporate Social Responsibility rövidítése, amelynek jelentése Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás) politikával rendelkezik, amelyek jól definiálható és kimutatható szociális, valamint környezetvédelmi akciótervekben testesülnek meg.

Felelősségvállalás

A Securitas által nyújtott biztonsági szolgáltatások kézzelfogható társadalmi és pénzügyi előnyöket biztosítanak – nem csupán ügyfeleinknek, hanem a társadalomnak egyaránt. A fenntarthatóság áll működésünk középpontjában, mely egyben a hosszú távú működésünk alapja mind pénzügyi, társadalmi és környezeti szempontból is. A Társadalmi Felelősségvállalás (CSR) mindennapi működésünk integrált része.

Fenntartható működés

Felelős és biztos alapokon nyugvó munkáltató lévén, nagy hangsúlyt fektetünk az etikus működésre, környezetünk védelmére és a kiemelkedő szolgáltatási színvonal megteremtésére. Mindezt úgy vagyunk képesek biztosítani, ha a teljes működésünk fenntarthatóvá válik. A Securitas Érték és Etikai Kódexe szolgál ehhez itinerként, minden munkavállalónak, hogy megvalósulhasson ez a magas üzleti etikai sztenderd. A ténylegesen integrált szemléletmód kialakításához számos, egyéb szabványt is rögzítettünk, mint például a korrupció ellenes politika vagy a gépjárműveinkre érvényes emissziós előírások.

A Securitas egyértelmű célja, hogy egy megbízható, őszinte és átlátható működésű társaságként nyújtson üzleti szolgáltatásokat.

  • Kapcsolódó dokumentumok

    • Éves fenntarthatósági jelentés 2020
    • Éves fenntarthatósági jelentés 2019
    • Érték- és etikai kódex

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.