Skip to main content

Felelősségvállalásunk

A Securitas működésébe integrált CSR (Corporate Social Responsibility rövidítése, amelynek jelentése Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás) politikával rendelkezik, amelyek jól definiálható és kimutatható szociális, valamint környezetvédelmi akciótervekben testesülnek meg.

Felelősségvállalás

A Securitas által nyújtott biztonsági szolgáltatások kézzelfogható társadalmi és pénzügyi előnyöket biztosítanak – nem csupán ügyfeleinknek, hanem a társadalomnak egyaránt. A fenntarthatóság áll működésünk középpontjában, mely egyben a hosszú távú működésünk alapja mind pénzügyi, társadalmi és környezeti szempontból is. A Társadalmi Felelősségvállalás (CSR) mindennapi működésünk integrált része.

Fenntartható működés

Felelős és biztos alapokon nyugvó munkáltató lévén, nagy hangsúlyt fektetünk az etikus működésre, környezetünk védelmére és a kiemelkedő szolgáltatási színvonal megteremtésére. Mindezt úgy vagyunk képesek biztosítani, ha a teljes működésünk fenntarthatóvá válik. A Securitas Érték és Etikai Kódexe szolgál ehhez itinerként, minden munkavállalónak, hogy megvalósulhasson ez a magas üzleti etikai sztenderd. A ténylegesen integrált szemléletmód kialakításához számos, egyéb szabványt is rögzítettünk, mint például a korrupció ellenes politika vagy a gépjárműveinkre érvényes emissziós előírások.

A Securitas egyértelmű célja, hogy egy megbízható, őszinte és átlátható működésű társaságként nyújtson üzleti szolgáltatásokat.

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.