Securitas security guards Las Vegas

Rólunk

A Securitas a világ egyik vezető biztonsági szolgáltatója. Mindig ügyfeleink egyéni igényeihez szabott szolgáltatásokat kínálunk, legyen szó élőerős őrzésről, műszaki megoldásokról, tanácsadásról vagy magánnyomozásról. Célunk, hogy a lehető leghatékonyabb biztonsági megoldásokat valósítsuk meg. A kis üzletekben éppúgy, mint a hatalmas reptereken, több mint 345.000 alkalmazottunk a világ minden táján biztonságosabbá teszi az emberek életét.

A Securitas AB magyarországi leányvállalata, a Securitas Kft. 100%-os svéd tulajdonban van és az anyavállalathoz hasonlóan teljes körű vagyonvédelmi szolgáltatást nyújt ügyfeleinek.

A Securitas Hungária Rt. 1991-ben alakult meg és közel 15 éves dinamikus fejlődést produkálva végezte tevékenységét.

2004. július 1-jétől a Konszern elvárásainak és gyakorlatának megfelelően a pénz- és értékszállítás, valamint a  biztonsági szolgáltatások üzletág különvált egymástól. Az élőerős őrzéssel és biztonságtechnikával kapcsolatos feladatok végrehajtására megalakult a Securitas Biztonsági Szolgáltatások Magyarország Kft.

Minden vagyonőrtől erkölcsi bizonyítványt kérünk, foglalkoztatásuk során folyamatos oktatásban és képzésben részesülnek, pszichológiai tesztet töltenek ki és indokolt esetben pszichológiai felkészítést kapnak. Célunk a minőségi szolgáltatás színvonalának megtartása, a megszerzett tudás napi gyakorlatban való alkalmazása.

A Securitas Kft. kizárólag saját alkalmazottakkal teljesíti élőerős őrzési szolgáltatásait, alvállalkozó bevonása nélkül.

Securitas Csoport

A Securitas AB magyarországi leányvállalata, a Securitas Kft. 100%-os svéd tulajdonban van és az anyavállalathoz hasonlóan teljes körű vagyonvédelmi szolgáltatást nyújt ügyfeleinek.

Értékeink

Értékeink

A Securitas három alapértéke: Becsület, Éberség, Segítőkészség. Ezek az értékek, melyek a Securitas logójában is megjelennek, s melyek zsinórmértékül szolgálnak munkatársainknak, hogy megteremtsék a bizalmat kollégáink és az ügyfelek, valamint a...

stratégiánk

Stratégiánk

A Securitas ügyfelei bízhatnak abban, hogy nem sablonosan, hanem az adott igény alapján kerül koncepciónk, javaslatunk kidolgozásra legyen szó lakás riasztórendszer, kamerarendszer, távfelügyelet telepítéséről vagy a vállalati szektort érintő kihívásokra...

*
*
*

Ha kíváncsi rá, hogy hogyan kezeljül adatait, kattintson ide.

Az Elküldés gombra kattintva hozzájárul ahhoz, hogy kezeljük adatait.