Securitas security guards Las Vegas

Rólunk

A Securitas a világ egyik vezető biztonsági szolgáltatója. Mindig Ügyfeleink egyéni igényeihez szabott szolgáltatásokat kínálunk, legyen szó élőerős őrzésről, műszaki megoldásokról vagy tanácsadásról. Célunk a biztonsági megoldások hatékony megvalósítása, melynek érdekében több, mint 370.000 alkalmazottunk teljesít szolgálatot a legkülönbözőbb területeken.

A Securitas AB magyarországi leányvállalataként, 100%-os svéd tulajdonban vagyunk. Kizárólag saját alkalmazottakkal teljesítjük élőerős őrzési szolgáltatásainkat, alvállalkozó bevonása nélkül.

Történetünk idővonalra helyezve:

 

Sokan kérdezik, hogy mit jelképez a Securitas védjegyévé vált három piros kör. Kettő magyarázat létezik: az egyik, a Morse kódnyelv "S" betűt jelentő három rövid jelzést jelenti, a másik szerint a körök a három alapelvünket jelképezik, melyek a Becsület, Éberség, Segítőkészség.

Securitas Csoport

Biztonsági szolgáltatásainkat az Ügyfeleinkkel közösen fejlesztjük, annak érdekében, hogy az egyedi Megbízói igényekre költséghatékony megoldást dolgozzunk ki általános biztonsági, speciális vagyonvédelmi, és tűzvédelmi vonalon.

Értékeink

Értékeink

A Securitas három alapértéke: Becsület, Éberség, Segítőkészség. Ezek az értékek, melyek a Securitas logójában is megjelennek, s melyek zsinórmértékül szolgálnak munkatársainknak.

stratégiánk

Stratégiánk

Működésünket a szakmai alapokra helyezett átlátható operáció, a lapos szervezetből adódó gyors reagálás és döntéshozás jellemzi, szem előtt tartva a rendszereink teljes illeszkedését Partnereinkhez.

*
*
*

Ha kíváncsi rá, hogy hogyan kezeljül adatait, kattintson ide.

Az Elküldés gombra kattintva hozzájárul ahhoz, hogy kezeljük adatait.