Skip to main content

Munkatárs ajánló program

2017-ben azzal a céllal indítottuk el ezt a programot, hogy hasznosítsuk munkatársaink kapcsolati rendszerét, hiszen ők már tapasztalatból tudják, hogy milyen nálunk dolgozni, ismerik értékeinket és elveinket, így ők képesek a leghitelesebben és legmegbízhatóbban átadni és bemutatni azokat az előnyöket, amelyeket kollégáink számára nyújtunk.

Célunk, hogy a kollégáink motiváltak, proaktívak legyenek, valamint elkötelezettek a ügyfeleink és a Securitas felé egyaránt

A munkatárs ajánló programunk keretében a már meglévő kollégáink ajánlanak új munkatársakat felvételre, ezáltal megteremtve számukra azt a lehetőséget, hogy munkához juttassák családtagjaikat, barátaikat, ismerőseiket.

Ehhez nem kell mást tenni, mint kitölteni egy ajánló nyomtatványt az ajánlott személy adataival és önéletrajzával együtt eljuttatni a HR osztályunk részére.

Sikeres felvétel esetén az ajánló kollégánk összesen bruttó 100.000 forintos jutalomban részesül a következők szerint: az ajánlott munkatárs 3 hónapos próbaidejének lejártát követően bruttó 50.000 Ft, majd ismét 50.000 Ft egy év munkaviszony fennállását követően.

A programmal kapcsolatban bővebb információval a Kirendeltségeinken dolgozó kollégáink, illetve a HR osztályunk tud szolgálni.

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.