Securitas security guard Las Vegas

Stratégiánk

A Securitas ügyfelei bízhatnak abban, hogy nem sablonosan, hanem az adott igény alapján kerül koncepciónk, javaslatunk kidolgozásra legyen szó lakás riasztórendszer, kamerarendszer telepítéséről vagy a vállalati szektort érintő kihívásokra való megoldás kereséséről.

Integrált biztonsági megoldások

A Securitas alaptevékenységéből fakadóan, integrált biztonsági megoldások nyújtására koncentrál. Partnereinkkel szorosan együttműködve fejlesztjük és szabjuk testre hatékony megoldásainkat, megtalálva az egyensúlyt az élőerős őrzés és a rendelkezésre álló technikai lehetőségek között.

Cégünk piacvezető saját szektorában, ahol kiterjedt szolgáltatási portfólióval áll ügyfelei rendelkezésére: specializált őrzés, kivonuló terület ellenőrző járőrözés, távfelügyelet, technikai megoldások, biztonsági tanácsadás és audit.

Vevőkapcsolat építés

Ahhoz, hogy stabilizáljuk pozíciónkat a vagyonvédelmi szektorban, továbbra is magas szolgáltatási színvonalat, valamint stabil pénzügyi hátteret kell biztosítanunk. Mindez megköveteli, hogy hozzáadott értéket teremtsünk ügyfeleinknek, mely révén hosszú távú üzleti kapcsolat alakul ki szem előtt tartva saját profitabilitásunkat.

Testreszabott megoldások fejlesztése

Partneri együttműködéseink során fejlesztéseink középpontjában az optimális, költséghatékony biztonsági megoldások kidolgozása áll, biztosítva a területen dolgozó vagyonőrök, a kivonuló és technológiai szolgáltatásaink egyensúlyát.

Új technológiák

A vagyonvédelmi piacon egyre nagyobb teret hódít a kamerarendszerekre is kiterjedő távfelügyeleti szolgáltatás. Globális stratégiánk egyértelmű részét képezi az ilyen irányú technikai és infrastrukturális fejlesztés, mely eredményeképpen a szolgáltatási színvonal megőrzésével, költséghatékonyan tudunk nagyobb hozzáadott értéket biztosítani ügyfeleinknek.