Securitas security guard USA

Értékeink

A Securitas vállalati kultúrája három alapértékre épül, melyek hozzájárulnak a hosszú távú, pénzügyileg sikeres vállalkozás kialakításához azáltal, hogy értéket teremtenek az Ügyfelek és a Munkavállalók számára. A vállalti kultúra fő célja, hogy kompetens, képzett szakembereket biztosítson Ügyfelei számára, akik feladata a biztonság megteremtése. A Securitas három alapértéke: Becsület, Éberség, Segítőkészség.

Becsület 

A Securitas munkatársa azért dolgozhat felügyelet nélkül az ügyfél területén, mert megbízható.  A Securitas sosem enged az általa fontosnak tartott értékekből. A becsület jelenti még a vélemény szabad - mások jogait nem sértő - kinyilvánításának jogát.
Információt akkor sem tartunk vissza, ha a végrehajtás során a szabályzástól való eltérések mutathatók ki, tehát hibát követünk el.
Azt gondoljuk, hogy ez a típusú hozzáállás a hosszú távú együttműködés alapja.

Éberség 

A szakszerű feladatatellátás annyit jelent, mint meglátni, meghallani, megérezni és felbecsülni a problémát. A folyamatos figyelem nélkülözhetetlen ahhoz, hogy észrevegyük és megfelelően értékeljük az ügyfelek területén fellépő veszélyeket és a rendkívüli eseményeket.

Segítőkészség 

Ha szükséges, a Securitas munkatársa akkor is segít, ha ez nem munkaköri kötelessége. Hűen azon célunkhoz, hogy környezetünket biztonságosabbá tegyük, segítséget nyújtunk minden olyan eseménynél, mely közreműködésünket megkívánja.

*
*
*

Ha kíváncsi rá, hogy hogyan kezeljül adatait, kattintson ide.

Az Elküldés gombra kattintva hozzájárul ahhoz, hogy kezeljük adatait.