Értékeink

Értékeink jelentik működésünk alapját, és a vállalati kultúránk is ezen értékekre épül, amelyek segítenek egy hosszú távú, pénzügyileg sikeres vállalkozás kialakításában azáltal, hogy értéket teremtenek az ügyfeleink, a munkavállalóink és a tulajdonosaink számára is. Értékeinket három szóban foglaltuk össze: Becsület, Éberség és Segítőkészség.

Entreprises et autorites Securitas Belgium

Vállalati kultúránk fő célja, hogy hozzáértő és megfelelő szaktudással rendelkező munkavállalókat és szakembereket tudjunk biztosítani, akiknek feladata, hogy mindenki számára biztonságosabb hellyé segítsenek tenni a világot. A Securitas sikerét végső soron a társadalom belé vetett bizalma határozza meg.

Becsület

A Securitas munkavállalója őszinte, ezáltal megbízható önálló munkavégzéssel ügyfeleink területein. A Securitas-nál becsület tekintetében nincs lehetőség kompromisszumra. A becsület magában foglalja a véleménynyilvánítás szabadságát, a szabálytalanságok bejelentését és a nem visszatartott információkat.

Éberség

A professzionalizmus annyit jelent, mint meglátni-meghallani-értékelni, és a Securitas alkalmazottja mindig éber. A szakemberek egyik megkülönböztető jele, hogy képesek olyanokat is észlelni, amelyeket mások nem. Éberségük elengedhetetlen annak érdekében, hogy az ügyfeleinket esetlegesen fenyegető kockázatok vagy események időben észlelve legyenek.

Segítőkészség

A Securitas munkavállalói akkor is szívesen segítenek, ha ez nem munkaköri kötelességük. Hűen azon célunkhoz, hogy segítsünk biztonságosabb világot teremteni - segítséget nyújtunk minden olyan eseménynél, amely közreműködésünket megkívánja.

SecuritasHeroes: Dieter és Dennis, két igazi hős Németországból

2019. október 4-én este két kollégáink Dieter Kreutel és Dennis Schneider Berlinben láttak el szolgálatot. Ezen az estén Dieter és Dennis sikeresen megakadályozta egy erőszakos cselekmény megvalósulását. Gyors és határozott közbelépésüknek köszönhetően a támadó felet sikerült elijeszteniük, majd a megtámadott hölgyet biztonságba helyezni a Securitas őrszobájában. Ebben a videóban többet is megtudhatsz a történtekről és megismerheted Dieter-t és Dennis-t. Ez egy valódi #SecuritasHeroes történet, büszkék vagyunk a kollégáinkra!

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.