Skip to main content

Bejelentési felület kötelességszegés, nem megfelelés esetén

A Securitasnál mindenki fontos. Számítunk minden munkatásunkra és üzleti partnerünkre, hogy felemeljék hangjukat, ha bármilyen helyzet veszélyezteti alapvető értékeinket és hírnevünket. Ezért hoztuk létre a Securitas Integrity Line-t, ahol a Securitas Érték- és Etikai kódexében foglaltaktól való eltérést, nem megfelelését lehet bejelenteni.

Munkatársaink a Securitasnál minden nap valami jelentős dolgot visznek véghez. Büszkék vagyunk arra, ahogyan képviseljük a vállalat alapvető értékeit, a becsületet, éberséget és segítőkészséget, miközben világszerte biztosítjuk vagyonvédelmi szolgáltatásainkat Megbízóink számára. Ezek az értékek határozzák meg azt, hogy kik vagyunk, és vezérlik döntéseinket, tetteinket.

Ezen aggályok bejelentése biztosítja számunkra a szükséges információkat ahhoz, hogy orvosolni tudjuk az adott szituációt, és megelőzzük a hasonló helyzetek megismétlődését. Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek biztonságban kell éreznie magát ahhoz, hogy beszélni merjen. A Securitas Integrity Line egy bizalmas jelentési rendszer munkatársaink és minden érintett számára.

Securitas Integrity Line

Egy olyan kultúra megteremtésével, ahol az emberek biztonságban érzik magukat azzal, hogy hangot adhatnak észrevételeiknek, amennyiben tisztességtelen vagy illegális cselekményt észlelnek. A Securitas munkavállalója, partnere, befektetőjeként szeretne bejelenteni egy, a vállalatunkkal kapcsolatos, a szabályok be nem tartásához köthető esetet, akkor a Securitas Integrity Line segítségével teheti meg jelzését. A felület a nap 24 órájában elérhető. 

A Securitas Integrity Line nem helyettesíti a vezetőség felelősségét, csupán kiegészítő funkciót tölt be. Arra bátorítjuk munkavállalóinkat, hogy jelentsék észrevételeiket a helyi HR vezetőjüknek vagy a helyi jogi/risk menedzsernek.

További jelentési csatornák

Ha Észak-Amerikában vagy Mexikóban tartózkodsz, a Securitas Hotline-on keresztül további kommunikációs csatorna is rendelkezésedre áll:

  • USA: 1-800-574-8637
  • Kanada: 1-866-528-6556
  • Securitas Transport Aviation Security: 1-855-249-5707
  • Mexikó: +528000991170

A Securitas Érték-és Etikájának be nem tartásával kapcsolatos minden bejelentett esetet, függetlenül a bejelentési csatornától, kivizsgálnak és dokumentálnak a Securitas Bejelentési Szabályzatunknak és a helyi szabályozásoknak megfelelően.

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.