Skip to main content

Védelmi csomag

A védelmi csomag olyan opcionális biztonsági koncepció, amelyben élőerős őrzési szolgáltatás határozott ideig történő igénybevétele mellett szabadon felhasználható biztonságtechnikai keretösszeget biztosítunk ügyfeleinek elképzeléseik megvalósításához.

Securitas által biztosított technikai beruházás

 

A védelmi csomag részeként kiépített elektronikus vagyonvédelmi rendszerek finanszírozási és likviditási biztonságot jelentenek ügyfeleinknek, a már jól ismert egy összegben finanszírozandó technikai beruházásokkal szemben.

A védelmi csomag ajánlatunk minden esetben előzetes személyes felmérésen alapul és az egyedi ügyfél-igényeknek megfelelően kerül összeállításra.

 

A védelmi csomag előnyei

  • Testre szabott
  • Akár nulla forintos beruházás
  • Rugalmasan, bármikor bővíthető
  • A folyamatos karbantartási költséget a Securitas átvállalja
  • Nincs szükség további szakszemélyzetre az üzemben tartáshoz
  • Csökkenthető az élőerős őrzés létszáma, vagy óraszáma

 

A technikai lehetőségek nagy számban állnak ügyfeleink rendelkezésére úgy, mint akár riasztó- és tűzjelző rendszer, videó megfigyelő rendszer vagy beléptető kapu. Ezen elemeket ráadásul kiegészíthetjük időszakos őrzéssel, videó-távfelügyelettel vagy távfelügyelettel is.

 

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.