Skip to main content

Securitas Group

A Securitas AB elődjét Hälsingborgs Nattvakt néven Erik Philip-Sörensen alapította 1934-ben Svédországban, amely éjszakai őrzéssel foglalkozó kisvállalkozásként indult, összesen 3 fővel. Több évtized alatt ebből a kisvállalkozásból lett az a Securitas, amelyet napjainkban is ismerünk.

370.000 munkavállaló a világ 56 országában

A cégcsoport összesített árbevétele 2019-ben meghaladta a 110 milliárd svéd koronát. Világszerte körülbelül 150,000 ügyfelünknek biztosítjuk szolgáltatásainkat (a csak távfelügyeleti szolgáltatást igénylőket nem számolva), amelyből körülbelül 150 ügyfelünk globális ügyfél, akiknek országhatárokon átívelően felelünk a biztonságáért. 

 

 

Ismerje meg a Securitas AB elnök-vezérigazgatóját - Magnus Ahlqvist

A videóban röviden bemutatja Magnus Ahlqvist elnök-vezérigazgatót - Securitas Group.

Securitas Group - fenntarthatósági jelentés 2020

A videóban a Securitas Group 2020. évi fenntarthatósági jelentése kapcsán szólal meg Magnus Ahlqvist elnök-vezérigazgató.

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.