Skip to main content

Célkitűzésünk

A Securitas az idők során belső formálódási folyamatai által vált napjainkra egy olyan szervezetté, melyet célkitűzése vezérel. Segítünk biztonságosabbá tenni az Önök világát!

A 2019-es évben több ezer kollégánkat kérdeztük meg arról, hogy mi motiválja őket mindennapi feladataik elvégzésében, mi az a tényező, amely ennyi embert összeköt országok és kontinensek határait átívelően. A kérdésünkre kapott válaszok egységesen az új célunkat tükrözték, amely nem kevesebb, mint: Segítünk mások világát biztonságosabbá tenni.

A célunk összeköt minket

A Securitas 1934-es megalapítása óta mennyi minden változott a világban! Egy dolog viszont változatlan maradt az idők során, ezt pedig az alapvetésünk. Hiszen ahogyan a múltban is, most is mindennek az alapját stabil értékeinknek - Becsület, Éberség, Segítőkészség - adják, amelyek az elmúlt évtizedek során hozzájárultak globális üzleti sikereinkhez.

“A célkitűzésünk a válasz arra, hogy miért. Mi a Securitas létjogosultsága? Miért kelünk fel minden reggel és vesszük fel - büszkén - egyenruhánkat? A célunk hatással van stratégiánk formálódására és arra is, hogy hogyan viselkedünk. A célunk összeköt minket. A célunkban összpontosul, hogy kik vagyunk és mit szeretnénk elérni.” fogalmazta meg Magnus Ahlqvist, a Securitas AB Elnök- Vezérigazgatója.

A biztonság létünk egyik olyan alapszükséglete, amely által élvezni tudjuk az életünket barátaink és családunk körében, illetve megfelelően tudjuk végezni feladatainkat munkahelyünkön. Azon veszélyek száma, amelyek biztonságunkat fenyegetik folyamatosan emelkednek és egyre összetettebbé is válnak.  Éppen ezért köteleztünk el magunkat a Securitas-nál arra, hogy segítsünk partnereinknek egy olyan környezet megteremtésében, amely biztonságosabb, mint valaha.  

Szilárd etikai alapelvek

Erik Philip-Sörensen, a Securitas alapítója már a legelejétől kezdve magas szintű szakmai alapvetéseket állított fel. Folyamatosan azon dolgozott, hogy új technológiai megoldásokat találjon, amely mellett is kompromisszumokat nem ismerve fektetett igen magas figyelmet a munkavégzésünk etikájára. Ezen etikai, erkölcsi alapelveink az értékeinkben kerültek megfogalmazásra. Alapértékeink a mai napig fő iránymutatásként segítenek minket tevékenységünk során, ezeket szimbolizálja a Securitas logójában megtalálható három piros pont is.

Globális vezető

Az évek során sikerült a világ egyik vezető és egyik legfejlettebb biztonsági vállalatává válnunk. Így napjainkban is büszkén szavatoljuk szerte a világon a biztonságot és az általános jólétet kollégáink közreműködésével.

A videó nem elérhető.

A videó megjelenítéséhez aktiválja a cookie-kat.

A Securitas célkitűzése

A Securitas-nál mindannyian büszkék vagyunk örökségünkre, valamint célkitűzésünkre és értékeinkre. Tudjon meg többet ezekről ebből az animációs videónkból!

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.