Skip to main content

Melker Schörling ösztöndíj

Munkavállalóink tudása és tapasztalata a Securitas egyik alappillére. A Melker Schörling ösztöndíj lehetőséget kínál számukra, hogy szakmai ismereteiket elmélyítsék és tapasztalatot szerezzenek nemzetközi környezetben is.

Az ösztöndíj megpályázásra minden évben lehetősége van kollégáinknak. Sajnos a világjárvány miatt a 2021-es ösztöndíj pályáztatási folyamata felüggesztésre került.

A 2024. évi ösztöndíjra 2023. október 27-ig lehet jelentkezni.

Kollégáink a világ bármely pontjáról pályázhatnak az ösztöndíjra, amely esetében a kiválasztás egyik fő szempontja, hogy az adott pályázó milyen kiemelkedő cselekedetett vitt végbe munkája során, képviselte-e ügyfeleink előtt a nálunk csak hétköznapi hősnek titulást attitűdöt.

Minden alkalommal néhány, frontvonalbeli kollégánknak lehetősége van az ösztöndíj segítségével 3-5 napot eltölteni tanulással a Securitas berkein belül egy általuk kiválasztott országban - ahol a Securitas jelen van - vagyonvédelmi szaktudásuk elmélyítése céljából. Azt is az ösztöndíjasok választhatják meg, hogy melyik vagyonvédelmi területen szeretnék elmélyíteni a tudásukat.

A tanulmányi utat követően az ösztöndíjasok megosztják tapaszlatataikat és új ismereteiket kollégáikkal és vezetőikkel.

A pályázóknak szükséges az angol nyelvtudás. 

További információk az ösztöndíjról és a pályázati folyamatról.

Ösztöndíjasok 2024

  • Rhiannon Waddon, Egyesül Királyság
  • Suttyanand Singh Luchoo, Írország
  • Christopher Cardenas, Egyesül Államok

Ösztöndíjasok 2023

  • Laura Cazenave, Belgium
  • Aki Lehto, Finnország
  • Esteban Jerez Martinez, Kolumbia

Ösztöndíjasok 2020

Ösztöndíjasok 2019

Ösztöndíjasok 2018

Ösztöndíjasok 2017

 

A videó nem elérhető.

A videó megjelenítéséhez aktiválja a cookie-kat.

Securitas Célkitűzés Díj - Bemutatkozik Ahmed

2020-ban létrehoztuk a Securitas Célkitűzés Díjat, azzal a szándékkal, hogy kiemeljük és megjutalmazzuk azokat a kollégáinkat, akik példával járnak elől a mindennapi munkavégzésük során szerte a világon. 2020-ban Ahmed volt az egyik győztesünk az Egyesült Államokból. Ebben a rövid videóban többet is megtudhatunk Ahmed életéről.

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.