Skip to main content

Integrált irányítási rendszer megújítása

Ismerjétek meg a Securitas Kft. minőségirányítási mérnökét, Forgó Veronikát, aki az alábbiak szerint fogalmazza meg cégünk minőség iránti elkötelezettségét.

Közzétett
21 május 2024 14:25

A minőség alapkövetelmény a cégünk életében. Kifejezi, hogy a szolgáltatás milyen mértékben felel meg a jogi/szakmai követelményeknek és a vevők elvárásainak. A minőségbiztosítás lényege, hogy teljes mértékben teljesíteni tudjuk a szakmai-, vevői követelményeket és elérjük ezáltal a munkavállalói-, valamint a vevői elégedettséget. 

Ebből kifolyólag kiemelten fontos számunkra:

  • megfelelni az anyavállalatunk elvárásainak, valamint a hatályos jogszabályi és szakmai előírásoknak,
  • az integrált rendszerszabványok (ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001) tanúsított státuszának fenntartása,
  • az integrált irányítási rendszer fejlesztése,
  • információbiztonsági szempontból a leghatékonyabb technológiai megoldások bevezetése és fejlesztése,
  • a környezetvédelem, a fenntarthatóság és az energiahatékonyság növelése,
  • a munkavédelem, egészség, biztonság és a sokszínűség támogatása,
  • a Vevőink elégedettségének biztosítása,
  • a Munkavállalóink elkötelezettségének növelése.

Fő tevékenységi körünk az élőerős őrzés, amelynek első védvonalában a vagyonőreink állnak, ők azok, akikkel a Megbízóink képviselői, munkavállalói és a területükre belépő más személyek nap, mint nap találkoznak. A minőségbiztosítás így kiterjed nem csak a Vezetőségünk által meghatározott fő célkitűzésekre, hanem a Munkavállalóink (recepciós, személy- és vagyonőr, diszpécser) mindennapi tevékenységeire és elköteleződésükre is.

Ennek érdekében szolgáltatásunk alappillérének elemei, minden kollégánk folyamatos oktatása és képzése, amely nem csak a szakmai tudásanyag átadására, hanem a minőség-, környezetirányítás és az információbiztonság irányítására is kiterjed.

Az integrált irányítási rendszer lehetővé teszi számunkra a minőség-, környezet-, és információbiztonság irányítás egységben való kezelését.

Az élőerős őrzés mellett, a másik tevékenységi körünk a biztonságtechnikai rendszerek telepítése, felügyelete és karbantartása, amely során szintén elengedhetetlen a minőségi szolgáltatás folyamatos biztosítása és fejlesztése.

A Securitas-on belül minden Kirendeltségünket és Szervezeti egységünket érintő belső audit és vezetőségi átvizsgálás mellett a Megbízóinkat is támogatjuk kockázatértékelésekkel/ auditokkal. Segítjük a vagyonvédelmi pajzs esetleges gyengébb pontjainak feltárását, amely mind hozzájárul a biztonsági szint, így a minőség folyamatos növeléséhez.

Nem utolsó sorban egyre nagyobb hangsúlyt kap egy-egy pályáztatás során, hogy az Ügyfelek, sok esetben már alapfeltételként jelölik meg egyes ISO tanúsítványok meglétét.

Vezetőségünk meggyőződése, hogy a rólunk kialakított kedvező kép, a minőségi szolgáltatásnyújtás és a három alapérték:

Becsület, Éberség, Segítőkészség az, amely fenntartja versenyképességünket és piaci pozíciónkat az ágazatban.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.