Skip to main content

Kirendeltségeink

Vagyonvédelmi szolgáltatásainkkal lokációtól függetlenül, az ország teljes területén rendelkezésre állunk. Jelenleg budapesti központunkon kívül további három nagyvárosban van helyi irodánk.

BIZTONSÁGI SZOLGÁLTATÁSOK - AJÁNLATKÉRÉS

Amennyiben szolgáltatásaink iránt érdeklődik, úgy első körben kérjük, hogy keresse fel értékesítő kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén vagy kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül. Kollégáink örömmel állnak segítségére minden felmerülő szakmai kérdés tekintetében!

Balogh Tibor - Értékesítési vezető
Telefonszám: +36 30 280 5987
E-mail: balogh.tibor@securitas.hu

Molnár Brigitta - Értékesítési és kommunikációs elemző
Telefonszám: + 36 30 169 1209
E-mail: molnar.brigitta@securitas.hu

 

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.