Skip to main content

Securitas Integrity Line

Kérünk minden munkavállalónkat és üzleti partnerünket, hogy jelentsenek minden, a Securitas érték és etikai kódexében foglaltaktól való eltérést vagy az annak nem megfelelést. A bejelentőt semmilyen esetben sem érheti negatív következmény!

Jelentési rendszer munkavállalóink számára

Büszkék vagyunk a munkavállalóinkra és szeretnénk, ha tudnák, hogy számít a hangjuk, véleményük. Számítunk a segítségükre, hogy jelzik felénk, ha bármi veszélyeztetni az értékeinket, etikánkat és a jó hírnevünket. Amennyiben egy kollégánk bejelentést tesz, akkor megadja nekünk a lehetőséget, hogy megtegyük az ezzel kapcsolatos szükséges lépéseket. Ezért hoztuk létre a Securitas Integrity Line-t, mint jelentési rendszert munkavállalóink számára.

Egy lehetséges kommunikációs csatorna

A Securitas Integrity Line honlapja az év minden napján folyamatosan elérhető, és nem célja, hogy a vezetőség felelősségét helyettesítse, csupán kiegészítő funkciót tölt be. Arra bátorítjuk munkavállalóinkat, hogy jelentsék észrevételeiket a helyi HR vezetőjüknek vagy a helyi jogi/risk menedzsernek. A Securitas Integrity Line-t kiegészítő kommunikációs csatornaként biztosítjuk, hogy igény esetén ilyen módon is hallathassák kollégáink a hangjukat.

A meg nem felelés esetei

Minden bejelentésre került eset - bejelentés módjától függetlenül - egy előre meghatározott eljárásrend szerint kerül kivizsgálásra és dokumentálásra. A Securitas rendelkezik erre vonatkozó belső szabályzattal, amelyben meghatározásra kerültek többet között a kivizsgálás felelősségi körei, a válaszidők és az összefüggő adatkezelés szabályai is.

Kérdése van? Segítünk!

Kollégáink szívesen segítenek bármely felmerülő szakmai kérdés megválaszolásában. Kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel

An error has occurred while getting captcha image

Személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük. Ide kattintva érheti el Adatkezelési tájékoztatónkat. A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével beleegyezik az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelelően adatainak kezelésébe és azok továbbításába, akár egy EU-n/EGT-n kívüli Securitas leányvállalat részére.

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.