Securitas security guard Denmark

Felelősségünk

A Securitas, működésébe integrált CSR politikával rendelkezik, melyek jól definiálható és kimutatható szociális, valamint környezetvédelmi előnyökben testesülnek meg.

Felelősségvállalás

A Securitas által nyújtott biztonsági szolgáltatások kézzelfogható társadalmi és pénzügyi előnyöket biztosítanak – nem csupán ügyfeleinknek, hanem a társadalomnak egyaránt. A fenntarthatóság áll működésünk középpontjában, mely egyben a hosszú távú működésünk alapja mind pénzügyi, társadalmi és környezeti szempontból is. A Társadalmi Felelősségvállalás (CSR) mindennapi működésünk mára integrált részévé vált.

Fenntartható működés

A Securitas jelenleg 56 országban van jelen és közel 345 000 munkavállalót foglalkoztat. Felelős és biztos alapokon nyugvó munkáltató révén, nagy hangsúlyt fektetünk az etikus működésre, környezetünk védelmére és a kiemelkedő szolgáltatási színvonal megteremtésére. Mindezt úgy vagyunk képesek biztosítani, ha a teljes működésünk fenntarthatóvá válik. A Securitas Érték és Etikai Kódexe szolgál ehhez itinerként, minden munkavállalónak, hogy megvalósulhasson ez a magas üzleti etikai standard. A ténylegesen integrált szemléletmód kialakításához számos, egyéb szabványt is rögzítettünk, mint például a korrupció ellenes politika vagy a gépjárműveinkre érvényes emissziós előírások.

A Securitas egyértelmű célja, hogy egy megbízható, őszinte és átlátható működésű társaságként nyújtson üzleti szolgáltatásokat.

Fenntarthatósági Jelentés 2015

Globális szinten törekszünk arra, hogy folyamatosan fejlesszük a fenntartható működésünket és az ezt támogató kommunikációnkat. A 2014-ben kiadott Fenntarthatósági Jelentés, a Global Reporting Initiative (GRI) egy tökéletes eszköze ennek.

*
*
*

Ha kíváncsi rá, hogy hogyan kezeljül adatait, kattintson ide.

Az Elküldés gombra kattintva hozzájárul ahhoz, hogy kezeljük adatait.