Securitas security Lyon

Ipar és termelés

A termeléssel foglalkozó ügyfeleink részére jellemzően olyan specializált őrzési szolgáltatásokat nyújtunk, amely nem csak a hagyományos objektumvédelemre koncentrál, hanem a termelési- és logisztikai folyamatok aktív részesei.

Munkatársaink az autóipar, az elektronikaipar, az élelmiszeripar,a műanyagipar számára nyújtanak megnyugtató biztonságos szolgáltatásokat, így biztosítva azok zavartalan működését.

Az ipari létesítmények őrzése kezdetektől fogva jelen van a Securitas Kft. történetében.

Ez esetenként azt is jelenti, hogy egy adott objektum tulajdonosváltások sorozatán ment keresztül, a biztonsági szolgálatot azonban változatlanul a mi kollégáink látják el, ami bizonyítja az általunk nyújtott szolgáltatás magas színvonalát. 

Feladataink közé tartozik a portaszolgálat, személyek ki- és beléptetése, ruházat- és csomagellenőrzés, kulcsnyilvántartás és -kezelés, gépjármű- és rakományellenőrzés, tűzjelzésekre történő intézkedések, területellenőrzés, technikai rendszerek felügyelete, hulladékkezelési felügyelet ill. kombinált vagyonvédelmi tevékenység.

Szolgáltatásaink

A teljes szolgáltatás palettánkról, a Megoldásaink rész alatt olvashat, vagy részletes tájékoztatást kérhet telefonon, vagy e-mailen keresztül Értékesesítő kollégáinknál.

Ha kíváncsi rá, hogy hogyan kezeljül adatait, kattintson ide.

Az Elküldés gombra kattintva hozzájárul ahhoz, hogy kezeljük adatait.