Skip to main content

Új ügyvezető - Securitas Kft.

Közzétett
27 július 2018 14:16

Szervezeten belüli változások történtek a Securitas Kft-nél, így az ügyvezetői pozíciót mostantól Bagdi Tamás tölti be.

Tamás 2012-ben csatlakozott a Securitas Kft.-hez, ahol az első években az értékesítési csapatunkat erősítette, majd a biztonságtechnikai üzletágunk szakmai vezetéséért volt felelős, mint CTO (Chief Technology Officer). 

Tamás alapfokú közgazdász diplomával rendelkezik, a mesterképzést a Budapesti Gazdasági Főiskolán végezte el. A Securitas Group által szervezett Securitas Management Training-en 2017-ben volt lehetősége részt venni, ahol a training befejezése mellett a győztes csapat tagjaként léphetett a dobogó legfelső fokára. 

Pawel Rafalski a Securitas Közép-Kelet-Európa elnöke az alábbiak szerint búcsúzott Galuska Szabolcstól, aki hét évig töltötte be a tisztséget és üdvözölte Tamást az ügyvezetői pozícióban:

 „Szeretnék köszönetet mondani Szabolcsnak a Securitas-nál töltött éveiért és a legjobbakat kívánom neki a jövőben. Továbbá, kérem üdvözöljék velem együtt és támogassák Tamást, aki az új ügyvezetője lett a cégnek!” 

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.