Skip to main content

Securitas Management Training 2017

Közzétett
15 január 2018 14:48

A Securitas immár több, mint 20 esztendeje indítja el minden évben a Securitas Management Training-et.

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy 2017-ben először egy magyarországi kollégánknak is lehetősége volt részt venni a képzésben. Ha ez nem lenne elég, mindezek mellett Bagdi Tamás kollégánk a legeredményesebb csapat tagjaként zárta a képzést.

Az alábbiakban olvasható rövid interjúnk, amelyet Bagdi Tamás kollégánkkal, a Securitas Management Training győztes csapatának tagjával készítettünk.

Bemutatnád kérlek pár mondatban a Securitas Management Training-et?

  • A Securitas Management Training (SMT) célja, hogy a Securitas-on belül felhalmozódott tudást, tapasztalatokat megoszthassák, átadhassák egymásnak a részvevők. Mindezt egy olyan, több állomásból álló "ösztöndíj" program keretén belül, ahol különböző vezetés-elméleti, gyakorlat menedzsmenttel és vagyonvédelemmel szorosan összefüggő workshop kurzusok kerültek megtartásra. Maga az SMT 6 fő szekcióból állt (Stockholm, Madrid, New York, Berlin, Malmö, Varsó), mely kiegészült további 5 mellékszekcióval, melynek alkalmával egy adott országot kellett meglátogatnia az egyes résztvevőknek.

Miért jelentkeztél az SMT-re, mit vártál a képzéstől?

  • Már a kezdetek során elhatároztam, hogy ezen a képzésen valamikor részt fogok venni, hiszen láttam a benne rejlő lehetőségeket, mind szervezeti, mind egyéni fejlődési szempontból. Amit vártam az a tudástranszfer és a cégen belüli kapcsolati háló kiterjesztése, mely elvárásoknak maximálisan megfelelt a képzés számomra, sőt túl is szárnyalta azokat.

Milyen feladatokat kaptatok a képzés alatt?

  • A fő szekciókon olyan rövidebb (1-2 órás) workshop feladataink voltak, mint például veszély- és kockázat elemzés elkészítése, több különböző valós pénzügyi, operatív 'business case' kis csoporton belüli megvitatása és megoldása. A köztes szekciókban pedig egy adott Securitas 'ország' teljes szervezeti felépítésében és működésében rejlő lehetőségek, gyenge pontok feltérképezése és azokra való javító javaslattétel készítése volt a feladat. Utóbbiakat a főbb szekciók alkalmával a teljes résztvevői plénum előtt kellett csoportosan prezentálni.

Mit tanácsolnál a kollégáidnak, akik még nem vettek részt ezen a képzésen?

  • Aki a menedzsmentből vagy a kirendeltségekről érez magában ambíciót és fejlődni akar a Securitas berkein belül, az jelentkezzen mihamarabb és tapasztalja meg a Securitas-ban rejlő erőt!

Köszönjük Tamás, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat és nagyon gratulálunk az elért eredményekhez!

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.