Visszatekintés a 2017-es évre

2018. január 8.

Egy cég életében is fontos, hogy egy időszak lezárását követően kicsit megálljon, lecsendesedjen és számot vessen az elért eredményeiről, illetve iránymutatást adjon az új évre vonatkozóan.

A Securitas a világban mindig azt az elvet vallja, hogy a változás élén kell járni és legyen hosszú távú célunk az, hogy a Megbízók szemléletmódját megváltoztathassuk. Azaz ne csak teljesített óraszámokban legyen mérve a vagyonvédelem, hanem ismerjük fel annak lehetőségét is, hogy milyen egyéb feladatok ellátásába vonhatók be a biztonsági szolgálat tagjai, és ezáltal a cég folyamatainak aktív/produktív szereplőivé váljanak.

Fontosnak tartjuk a folyamatos bővülést, ezáltal növelve állományi létszámunkat. A 2017-es év ezen szempontokat figyelembe véve egy sikeres évnek mondható, hiszen 2017. januárban 692 fővel kezdtük az évet, míg december végére dolgozóink száma elérte a 888 főt.

Nem elhanyagolható változás volt továbbá a tavalyi évben cégünk budapesti székhelyének változása. A Városliget mellé költöztünk, inspiráló és motiváló munkakörnyezetbe, így jövőbeni terveink ilyen téren is támogatást nyertek. Erről szóló cikkünket itt olvashatja.

2017-ben a magyar vagyonvédelmi piacon átrendeződés volt megfigyelhető. A Securitas Kft. az ügyfelei számára nem csupán vagyonvédelmi szolgáltatást biztosít, hanem biztonságot az esetleges hatósági ellenőrzések és médiabotrányok célponttá válása ellen is oly módon, hogy átláthatóan és teljesen nyíltan működik.

Célunk a 2018-as évre vonatkozóan, hogy a jövő technológiáját kutatva folyamatosan fejlesszük tudásunkat és szakmaiságunkat, meghatározó szolgáltatója maradjunk a vagyonvédelmi piacnak, illetve tovább növekedjünk.

Az idei évre vonatkozóan számos új elképzelésünk van, egy azonban már most biztos: ezt az évet is a Securitas alapelvei és irányelvei mentén fogjuk minőségi megoldásokkal kormányozni, minden eszközünk bevetésével igyekszünk megakadályozni a veszélyt, előre látni a fenyegetéseket és biztonságot teremteni az emberek számára.