A Securitas Kft. új székhelye

2017. október 16.

Cégünk életében nagy változás történt. Eldöntöttük, hogy céljainkat, új és impozánsabb környezetben kívánjuk elérni. Ezért több, mint tíz év után újra költözésbe kezdtünk.

Az Angyal irodaházban töltött évek nem maradnak nyomtalanul, sok sikernek volt színhelye, számos munkavállalónk kezdte meg itt karrierjét, de eljött a változás ideje. Szerencsésen alakult az új hely keresése, mert rátaláltunk leendő „otthonunkra” a Hermina Business Towers-re. Az ’A’ torony egész kilencedik emelete (és a tizenharmadik emelet egy része) lett a miénk.

                    Angyal irodaház                                 Hermina Business Towers

Aki már családjával vagy egyénileg költözött, tudja, hogy milyen nehézségekkel jár egy ilyen folyamat. Egy ekkora cég esetében, pedig ez hatványozottan értendő. Csapatszellemünknek és összetartásunknak köszönhetően, úgymond könnyedén vettük az akadályokat. Minden dolgozónk kivette a részét a csomagolásból, pakolásból és egyéb teendőkből. Csapatépítő tréningnek fogtuk fel a projektet és az irodai fotelek kiválasztásától a tárgyalószékek összeszereléséig, amit lehetett közösen csináltunk.

          Dobozolás a régi irodában                    Épülő budapesti kirendeltségünk

Ennek eredményeképp négy hónap alatt sikerült lebonyolítani „székhely módosításunkat”. Ebbe az időtartamba belefért az új bútoraink tervezése – legyártása, anyacégünk irányelveit követő belső design kivitelezése, távfelügyeleti központunk- és magának az irodánknak a fizikai átköltöztetése.

                    Irodatér                                                         Recepció

Aki a jövőben ellátogat hozzánk, biztosan el fog időzni pár percet az ablaknál, a gyönyörű budapesti körpanorámát látva. Ez megadja az alaphangot a hivatalos és üzleti teendők lebonyolításához. Hab a tortán, hogy az irodaházunk a városliget mellett helyezkedik el.

Reméljük, hogy meglévő- és leendő ügyfeleink, partnereink tetszését is elnyeri Hermina úti új irodánk.

Szeretettel várjuk Önöket a 1146 Budapest, Hermina út 17. címen!