Skip to main content

Segítőkészség - a Securitas és ügyfelei ajándéka

Minden év decembere az az időszak, amely tekintetében az ajándékozás örömével is igyekszünk megköszönni az aktuális évi munkájukat kollégáinknak és a közösen elért eredményeket ügyfeleinknek.

Közzétett
16 december 2020 11:13

A 2020-as évre emlékezni fogunk

Ez a kijelentés vélhetően nem lep meg senkit, hiszen sajnos mindannyian a saját bőrünkön tapasztalhattuk a 2020-as esztendő váratlan eseményei okozta változásokat. A COVID-19 okozta világjárvány még ha különböző mértékben is, de egységesen érintett minden magánszemélyt és vállalkozást.

Éppen ezért is látjuk úgy, hogy az idei évben minden eddiginél fontosabb, hogy az egyéni lehetőségekhez mérten igyekezzünk segíteni egymást és a helyi közösségeket. Ebben az ambíciónkban nem kisebb helyről kaptunk megerősítés, mint ügyfeleinktől, így az ő visszajelzéseik alapján is arra az elhatározásra jutottunk, hogy az idei évben az ő megajándékozásukra rendelkezésre álló összeget alapítványi adományozásra fordítjuk.   

2020-ban ügyfeleinkkel közös az ajándék és közös a segítség

A Securitas Kft. ügyfelei karácsonyi ajándékaként pénzbeli adománnyal támogatta a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt, akik a Debreceni Orvostudományi Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján kezelt leukémiás és daganatos betegségben szenvedő gyermekek egészségének visszanyerése érdekében folytatják alapítványi tevékenységüket.

Az általunk adományozott összeget a 2021-es évben egy úgynevezett steril szoba kialakítására fogja fordítani az alapítvány, amely így lehetővé teszi majd egy család számára, hogy gyermekük az onkológiai kezelést követően a saját otthonuk megnyugtató légkörében egy orvosi szempontból is biztonságosan kialakított környezetben folytathassa a gyógyulást. 

A család kiválasztását és a beruházás megvalósulását az alapítványon keresztül tudjuk majd nyomon követni, így a jövőben igyekszünk megosztani minden mérföldkövet, amely az adományunk útját illeti.

Ezúton is köszönjük ügyfeleink támogatását, amely ebben a hektikus évben még inkább elengedhetetlen volt ahhoz, hogy a közös munka továbbra is eredményekben gazdag maradjon.

Mindenkinek békés ünnepi időszakot kívánunk!

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.