Skip to main content

Éves üzleti jelentés 2018 - Securitas Group

Közzétett
07 február 2019 14:02

A teljes üzleti jelentést ide kattintva érhető el.

Magnus Ahlqvist, a Securitas elnök-vezérigazgatója az alábbiakban összegezte az idei pénzügyi évet:

„A negyedik negyedév igazolta azt a növekedést, amelyet az egész 2018-as évben észlelhettünk a Securitas Group-on belül. Az értékesítés organikus növekedése a negyedévben 5 százalék volt, ismét hozva a magas elvárásokat. Az egész évben stabil növekedést tapasztalhattunk az értékesítésben, mely 6 százalékot jelent és gyorsabban növekedünk, mint a vagyonvédelmi piac általánosságban.

Jó húzóerőt jelentenek egyedi megoldásaink és kereskedelmi tevékenységünk a piacon, szeretnénk tovább folytatni ezt a stratégiánkat, amely által minél inkább tudunk egyedi, kombinált megoldásokat biztosítani ügyfeleinknek, különböző vagyonvédelmi szolgáltatások felülvizsgálatával. Az egyedi, kombinált szolgáltatások és a biztonságtechnikai megoldások értékesítése 21 százalékkal nőtt a 2017. évi eredményekhez képest, továbbá jelenleg, a teljes Group értékesítésének 20 százalékát teszi ki.”

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.