Skip to main content

Éves üzleti jelentés 2017 - Securitas Group

Közzétett
12 április 2018 14:33

Mostantól elérhető a Securitas Group 2017-es évre vonatkozó éves üzleti jelentése, amelyet teljes hosszában ide kattintva érhet el.

A Securitas Group egy újabb sikeres évet tudhat maga mögött.

Alf Göransson, a Securitas korábbi elnök-vezérigazgatója az alábbiakat mondta: „Nagy örömmel jelentem be, hogy a Securitas 2017-ben is egy sikeres évet zárhatott, beleértve az erős pénzügyi eredményeket is. A valaha volt legjobb – ismét! A hosszú távú stratégiánk ismét sikeresnek bizonyult, mely szerint minden helyzetben minőségi szolgáltatást és megoldást kínálunk, amely integráltan tartalmazza az embert, a tudást és a technológiát. Értéket teremtünk a vevőink számára és növekedésünk az átlagosnál gyorsabb, mint ami a vagyonvédelmi piacra jellemző. Így megteremtjük az alapját egy új paradigmaváltásnak, melyet a biztonság új arcának nevezünk.”

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.