Skip to main content

Az Ügyfél hangja - Voice of Client

Közzétett
11 március 2019 00:00

A 2018-as évben Magyarországon is elindítottuk a Securitas a „Voice of Client” (Az Ügyfél hangja) programját.

A felmérés során már meglévő és potenciális ügyfelek egy szűkebb csoportja került megkérdezésre a vagyonvédelmi piacról és a Securitas-ról kialakult képről.

A visszajelzések alapján több vonalon is fejlesztéseket és változásokat indítottunk. Több olyan van közöttük, amely azonnali eredményt hozott, és vannak hosszútávon beérő intézkedések.

Az egyik legfontosabb intézkedés, hogy a szakmaiság megerősítése és standardizálása érdekében 2019. január 1-től Rakonczai László kollégánk került kinevezésre az Őrzési igazgató pozícióra.

László 15 éve erősíti a Securitas csapatát Magyarországon, korábban a szegedi kirendeltséget vezette. Meggyőződésünk, hogy ügyfeleink ezáltal még magasabb szintű szakmai támogatásban lesz részük, elősegítve, hogy a lokális folyamatok a legjobb gyakorlati tapasztalatok szerint a lehető legmagasabb szintű innováció felhasználásával működjenek!

A másik fő fejlesztési pontunk a kapcsolattartás és a tudásmegosztás.

Ennek érdekében szervezett benchmark látogatásokat szervezünk külföldi kollégáink bevonásával negyedévente. Első állomásunk egy gyógyszergyártással foglalkozó partnerünk csehországi gyára volt 2018. november 27-én. A látogatás keretében ismertük meg a gyár működését, kapcsolódását a vagyonvédelmi folyamatokhoz. A hazai objektumban dolgozó helyi vezetőnk és az illetékes kirendeltségvezetőnk beszámolója szerint a jogi és helyi sajátosságokat leszámítva, mivel a létesítmények azonos tevékenységűek több olyan intézkedést és módszert sikerült megvitatni, amelyek hazai környezetbe való implementálása emeli a szolgáltatás minőségét. A következő lépés a cseh kollégák fogadása, illetve a többi kirendeltség és nemzetközi ügyfelek bevonása ebbe a körbe. Célunk a nemzetközi háttér kihasználása az ügyfeleink javára!

A Securitas group által nyújtott lehetőségeket is kihasználjuk. 2019. január 30-án a magyarországi Securitas bevonásával is bevezetésre került a Workplace, amely egy felhasználóbarát, vállalati közösségi oldal, felépítése és megjelenése szinte teljesen ugyanolyan, mint a Facebook-é. Azonban e jellegéből adódóan, csak munkavégzéssel kapcsolatos információk megosztására szolgál és csak mi, a Securitas-on belül tudjuk ezt használni, illetve láthatjuk az ott megosztott tartalmakat – beleértve nem csak a menedzsment, hanem az operatív, vagyonőri állományt is! A Workplace-en lehetőségünk van projektek lefolytatására, információ-megosztásra és munkaügyi kommunikáció közvetlen lefolytatására. Globális szinten ez a platform segítségünkre lesz a hatékonyabb munkavégzésben.

A fejlesztési irányainkat az innováció és az ügyfeleink elvárása mentén jelöljük ki, amelyhez köszönjük a segítséget!

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.