Skip to main content

A Securitas Kft. új székhelye

Közzétett
16 október 2017 15:24

Nagy változás történt a magyarországi Securitas életében. Úgy döntöttünk, hogy aktuális céljainkat már egy újabb és impozánsabb környezetben szeretnénk elérni, ezért több, mint tíz év után újra költözésbe kezdtünk.

Az Angyal irodaházban töltött évek nem maradnak nyomtalanul, sok sikernek volt színhelye, számos kollégánk kezdte meg itt karrierjét. Szerencsésen alakult az új hely keresése, mert sikeresen rátaláltunk leendő „otthonunkra” a Városliget közvetlen szomszédságában. A Hermina Business Towers ’A’ tornyának egész kilencedik emelete és a tizenharmadik emelet egy része lett a miénk.

Aki már családjával vagy bármely egyéb formában költözött, tudja, hogy milyen nehézségekkel jár egy ilyen folyamat. Egy ekkora cég esetében, pedig ez hatványozottan értendő. Csapatszellemünknek és összetartásunknak köszönhetően könnyedén vettük az akadályokat. Minden kollégánk kivette a részét a csomagolásból, pakolásból és egyéb teendőkből. Csapatépítő tréningnek fogtuk fel a projektet egészen az irodai fotelek kiválasztásától a tárgyalószékek összeszereléséig, amit csak lehetett közösen csináltunk.

A csapatmunka eredménye, hogy négy hónap alatt sikerült lebonyolítani a költözéssel járó székhely módosításunkat. Ebbe az időtartamba belefért az új bútoraink tervezése és legyártása, a Securitas Group irányelveit követő belső design kivitelezése, valamint a távfelügyeleti központunknak és az irodánknak a fizikai átköltöztetése.

Örömmel jelentjük tehát ki, hogy mostantól szeretettel várjuk Önöket új központunkban a 1146 Budapest, Hermina út 17. címen!

Sajnáljuk, de ezt a böngésző típust honlapunk nem támogatja. A megfelelő felhasználói élmény érdekében kérjük, hogy a következő böngészők valamelyikét használja honlapunk megtekintéséhez: Chrome, Safari, Firefox vagy Edge.