Securitas security guard

Bomb Security

Alkalmazkodva a piaci és megbízói igényekhez, a Seucirtas Kft.-nél Magyarországon elsőként, bomba biztonsági kérdésekben jelentős szolgáltatás fejlesztési folyamat indult el, ennek keretében, megteremtettük azokat a feltételeket, hogy a 16/1999. (II.5.) Korm. Rendelet és a 30/2011. (IX.22.) BM rendelet megfelelősség keretében, speciálisan képzett vagyonőri állományt biztosítsunk.

Mindemellett robbanóanyag maradvány kimutató és DSA DETECTION gyártmányú vizuál és röntgen korrekt eszközökkel rendelkezünk. Magyarországon első vagyonvédelmi cégként vezettük be és jelenleg egyedüliként biztosítjuk jelen szolgáltatásunkat.

Ezen technikai eszközök szakszerű használata mellett nagy mértékben csökkentheti, illetve kizárhatja azt a lehetőséget hogy robbanó eszköz, vagy szerkezet kerüljön a gyár területére, valamint esélyt adhat arra, hogy részleges leállítást, és ürítést hajtsanak végre. Továbbá nagy mértékben segíti és meggyorsítja a kiérkező tűzszerészek, és bombakutatók tevékenységét, ami meggyorsítja a termelés újbóli elindítását.