Zöld őrzés

2019. április 10.

A Securitas Magyarországon 2016 óta használja a konszern fejlesztésében több, mint 15 éve működő digitális jelentési felületét: a VISION rendszert, mely webes és okostelefon alkalmazás egyaránt.

Kollégáink a Vision mobiltelefon segítségével és NFC pontok érintésével végzik a járőrözési feladatokat. A rendszerünk megreformálja a vagyonvédelemben szokásos dokumentálást és tevékenységellenőrzést: a jelentéseket az előre feltöltött check-listák kitöltésével lehet standardizálni, pontossá tenni, a vagyonőrök munkáját pedig egyszerűsíteni, mivel azonnal tudnak fotót, valamint digitális aláírást mellékelni, melyet e-mailben egy kattintással az illetékes személynek automatikusan továbbíthatnak. A dokumentumok rendszerezettek, bármikor visszakereshetők az arra jogosultsággal rendelkezők által és részletes statisztikák, elemzések nyerhetők ki a rendszerből.

Az egyik magyarországi nagyvállalati ügyfelünknél közel 2 éves bevezetés óta több, mint 150.000 oldal papírt sikerült közösen megtakarítani, köszönhetően a digitalizált jelentési rendszernek. Ha az ehhez szükséges 75.000 lap A4-es papírt egymás után a földre raknánk, átsétálhatnánk rajta Szegedről Hódmezővásárhelyre. Ennek apropóján a Securitas és a Megbízó helyi képviselői közösen egy fát ültettek, jelképezve a fenntartható jövőbe vetett hitet és a környezettudatos működés melletti elkötelezettséget.

A Securitas Zöld Őrzés koncepciója során folyamatosan keressük azokat az optimalizálási lehetőségeket, amelyekkel hatékonyságot tudunk javítani, költséget megtakarítani.

A rendszerről bővebben itt olvashat.