Securitas security guard Denmark

Segítünk a személy- és vagyonőr szakképesítés megszerzésében

2018. február 8.

Hogyan tudjuk pozíciónkat stabilan tartani a vagyonvédelmi szektorban? Hogyan tudunk munkavállalóink segítségével kiemelkedő szolgáltatási színvonalat biztosítani, miközben hozzáadott értéket teremtünk ügyfeleinknek?

A kérdésre a válasz meglehetősen összetett. A gyakorlat azonban azt igazolja, hogy társaságunk versenyképességét jelentősen meghatározzák azon munkavállalók, akik megfelelő szakmai tudásuk mellett a feladatok ellátásához szükséges képességekkel és készségekkel is rendelkeznek.

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara, mint a személy – és vagyonőrök gyakorlati képzési feltételeinek biztosításáért, valamint a szakképzés irányításáért felelős szervezet feladata többek között az is, hogy a képzésben résztvevőknek támogatást nyújtson azon foglalkozási képességek és készségek kialakításában, fejlesztésben, amelyeknek a munkaadók a gyakorlatban többnyire nagyobb jelentőséget tulajdonítanak, mint a szakmai felkészültségnek.

A feladat jelentőségét szem előtt tartva a Kamara pályázatot hirdetett a vagyonvédelmi vállalkozások számára, melynek célja a Személy- és vagyonőr OKJ (32 861 01) szakképesítés megszerzésével összefüggő munkahelyi gyakorlati képzés folytatására jogosult, kompetens vállalkozások összegyűjtése és elérhetővé tétele a gyakorlati helyet keresők számára.

A Kamara által meghirdetett pályázatban társaságuk aktív szerepet vállalva regisztrált a Kamaránál, mellyel sikerült megszereznünk a gyakorlati képzőhely minősítést.

Amennyiben érdeklődik a Személy- és vagyonőr OKJ (32 861 01) szakképesítés megszerzésével összefüggő munkahelyi szakmai gyakorlattal – és akár az általunk kínált álláslehetőséggel kapcsolatban, kérjük, keressen bennünket a hr@securitas.hu elérhetőségen.