Az Ügyfél hangja

2019. március 25.

A Securitas 2018. év folyamán Magyarországon is elindította a „Voice of Customer” („Ügyfél hangja”) programját. A felmérés során a már meglévő és a potenciális ügyfelek egy szűkebb csoportja került megkérdezésre a vagyonvédelmi piacról és a Securitasról kialakult képről vonatkozóan.

A visszajelzések alapján több vonalon is fejlesztéseket és változásokat indítottunk. Több olyan van közöttük, amely azonnali eredményt hozott, és vannak hosszútávon beérő intézkedések.

A legfontosabb közülük, hogy a szakmaiság megerősítése és standardizálása érdekében 2019. január 1-től Rakonczai László került kinevezésre Őrzési Igazgatóként. László 15 éve a Securitas csapat tagja, korábban a szegedi kirendeltséget vezette. Meggyőződésünk, hogy a Megbízóink ezáltal magasabb szintű szakmai támogatást kapnak, annak érdekében, hogy a folyamatok a legjobb gyakorlati tapasztalatok szerint a lehető legmagasabb szintű innováció felhasználásával működjenek!

A másik fő fejlesztési pontunk a kapcsolattartás és a tudásmegosztás. Ennek érdekében szervezett benchmark látogatásokat szervezünk a külföldi kollégák bevonásával negyedévente. Első állomásunk egy gyógyszergyártással foglalkozó partnerünk csehországi gyára volt 2018. november 27-én. A látogatás keretében ismertük meg a gyár működését, kapcsolódását a vagyonvédelmi folyamatokhoz. A hazai objektumban dolgozó helyi vezetőnk és az illetékes kirendeltségvezetőnk beszámolója szerint a jogi és helyi sajátosságokat leszámítva, mivel a létesítmények azonos tevékenységűek több olyan intézkedést és módszert sikerült megvitatni, amelyek implementálása emeli a szolgáltatás minőségét. A következő lépés a cseh kollégák fogadása, illetve a többi kirendeltség és nemzetközi ügyfelek bevonása ebbe a körbe. Célunk a nemzetközi háttér kihasználása az ügyfeleink javára!

A konszern által nyújtott lehetőségeket is kihasználjuk. 2019. január 30-án indult a Workplace alkalmazás. A Workplace egy felhasználóbarát, vállalati közösségi oldal, felépítése és megjelenése szinte teljesen ugyanolyan, mint a Facebooknak. Azonban e jellegéből adódóan, csak munkavégzéssel kapcsolatos információk megosztására szolgál és csak mi, a Securitas-on belül tudjuk ezt használni, illetve láthatjuk az ott megosztott tartalmakat – beleértve nemcsak a management, hanem az operatív, vagyonőri állományt is! A Workplace-en lehetőségünk van projektek lefolytatására, hasznos információ-megosztásra és munkaügyi kommunikáció közvetlen lefolytatására. Globális szinten ez a platform segítségünkre lesz a hatékonyabb munkavégzésben.

A fejlesztési irányainkat az innováció és az Ügyfél elvárások mentén jelöljük ki, amelyhez köszönjük a segítséget!