A Securitas közzétette a 2017-es évre vonatkozó éves üzleti jelentését

2018. április 12.

Mostantól elérhető a Securitas 2017-es évre vonatkozó éves üzleti jelentése.

A Securitas egy újabb sikeres évet tudhat maga mögött. Alf-Göransson, a Securitas korábbi elnök-vezérigazgatója az alábbiakat mondta: „ Nagy örömmel jelentem be, hogy a Securitas 2017-ben is egy sikeres évet zárhatott, beleértve az erős pénzügyi eredményeket is. A valaha volt legjobb – ismét! A hosszú távú stratégiánk ismét sikeresnek bizonyult, mely szerint minden helyzetben minőségi szolgáltatást és megoldást kínálunk, amely integráltan tartalmazza az embert, a tudást és a technológiát. Értéket teremtünk a vevőink számára és növekedésünk az átlagosnál gyorsabb, mint ami a vagyonvédelmi piacra jellemző. Így megteremtjük az alapját egy új paradigmaváltásnak, melyet a biztonság új arcának nevezünk.

A Securitas 2017-es éves üzleti jelentése 3 fő elemre fókuszál: az emberre, a tudásra és a technológiára. Az éves üzleti jelentés is jól tükrözi a Securitas működését, mely szerint cégünk biztonságot teremt az emberek, a dolgozók és a Megbízó számára.

A Securitas az egyike azon kevés nemzetközi vagyonvédelmi vállalatnak, akik képesek lépést tartania mindennapi vagyonvédelmi kihívásokkal.

A 2017-es éves üzleti jelentést  itt olvashatja.