Securitas security Vienna

Fejlődés útján

A Securitasnál mi azt tartjuk, hogy minden nap egy újabb lehetőséget kínál arra, hogy még jobban végezzük munkánkat. A vagyonvédelmi szolgáltatások piacán azzal sikerült kivívnunk a tudásvezető pozícióját, hogy munkatársainknál mindig a megfelelő készségeket, tudást és szakmai gyakorlatot fejlesztetjük ki, ami hosszú távú befektetést jelent humán erőforrásainkba.

Oktatás

A Securitas sokféle tanulási lehetőséget kínál munkatársainak. A rendszeres képzések, a mentor program, a munka közbeni betanítás és a kollegák mindennapos tapasztalatcseréje mind-mind a folyamatos fejlődést szolgálják. Ha igazán érdeklődő és lelkes vagy, nálunk rendelkezésre állnak a vagyonvédelmi szaktudásod fejlesztéséhez szükséges alap- és szakosított képzések. A járőrözéshez szükséges készségek fejlesztésétől a jobb vezetővé váláshoz való tudásig a Securitas mindenkinek tud ajánlani valamit.

Karrier lehetőségek

Ha úgy döntesz, hogy elfogadod a vagyonvédelmi iparban folytatott karrierrel járó kihívásokat és elismeréseket, megérdemled, hogy legyen előmeneteli lehetőséged. A Securitasnál két út vezethet a sikerhez. Akik szeretnének vezetővé válni, azok számára nyitva áll a csoportvezetőséghez és a kirendeltségvezetőséghez vivő út. De úgy is dönthetsz, hogy iparágunk egy másik, készségeidnek és érdeklődésednek jobban megfelelő területét választod ki magadnak, és annak szakértőjévé válsz. A választás a te kezedben van.

Fejlődési lehetőségek

A Te karrierépítésed melletti elkötelezettségünk részeként ösztöndíjakat és egyéb más lehetőségeket kínálunk ahhoz, hogy tökéletesítsd tudásodat és készségeidet, és megoszd az általad tanultakat munkatársaiddal.

Mi hiszünk abban, hogy érdemes befektetni a jövőbe.

A Melker Schörling ösztöndíj

Minden évben a Securitas kiválaszt néhány “Hétköznapi hőst” a világ bármely részéből, akik elnyerik a Melker Schörling ösztöndíjat. Az ösztöndíj segítségével a nyertesek 3-5 napot tölthetnek tanulással egy általuk kiválasztott országban vagyonvédelmi szaktudásuk elmélyítése céljából. Azt is ők választhatják meg, hogy mit szeretnének tanulni.

A tanulmányutat követően hazaviszik és megosztják új ismereteiket munkatársaikkal és vezetőikkel. Ez a lehetőség nyitva áll minden aktív szolgálatot teljesítő munkatársunk előtt, aki valami rendkívülit tett megbízóink és az általunk szolgált közösségek javára.

*
*
*

Ha kíváncsi rá, hogy hogyan kezeljül adatait, kattintson ide.

Az Elküldés gombra kattintva hozzájárul ahhoz, hogy kezeljük adatait.